Back to school 4 – Csinálj rendet az íróasztalodon!
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2019.09.19

Az iskolás gyereked vajon az az alkat, aki átlátja a káoszt, vagy rendszerető? Szeretnéd, ha a tanulási környezete támogatná őt? Szeretnéd egy picit formálni közben az ízlését is? Nem szeretnéd, ha a gyerekszoba tárgyainak stílusa markánsan elválna azoktól a designdaraboktól, melyek közben a lakás többi helyiségében vannak?
Mutatjuk mit tehetsz!

Tegyük egy kamaszlány asztalát csillogóvá Tom Dixon kiegészítőivel

Tom Dixon Cube névre keresztelte asztali kiegészítőkből álló kollekcióját, mely egy igazi minimalista gyakorlat. Minden alkotóeleme rézbevonattal ellátott és cinkötvözetből készül. Súlyra ezek viszonylag nehéz darabok, készülj fel erre, de az biztos, hogy egy modern asztalhoz, egy kifinomult lányszobához tökéletesen illeszkednek. A családba tartozik egy ragasztószalag adagoló, egy tűzőgép, egy asztali rendező és egy toll. A készlet együtt is megvásárolható, de külön-külön is kapható.

A Vitra játékos rendezetlen rendezettséggel zabolázza meg a rakoncátlanokat

Az Uten Silo névre hallgató rendszerező Dorothee Becker klasszikusa még 1969-ből. Irodákban, konyhákban, fürdőszobában vagy barkácsműhelyben is remek szolgálatot tesz, mi most gyerekszobába ajánljuk. Mondjuk az asztal fölé. Kétféle méretben és három színben (fehér, fekete, piros) kapható.

Segítség az összevisszaság felszámolásában, íme a Vitra tárolódoboza

Arik Levy 2010-ben alkotta meg ezt a nagyon praktikus ládát, mely talán egy szerelődobozra emlékeztethet minket a leginkább. Kiegészítők és apró tárgyak tárolására fejlesztették, praktikus méretének köszönhetően szekrényben vagy polcon könnyen elfér, de az asztalon kevés helyet foglal el. Különböző színekben kapható, így mindenhol szépen mutat majd.

Ha egy stílusos íróeszközt keresünk épp, a 849-es Alexander Girard kollekciót ajánljuk

2018-ban mutatta be a Caran d’Ache a Girard Stúdióval és a Vitra-val együtt a 849-es Alexander Girard kollekciót. Alexander Girard grafikus mintáit finomították a 849-es sziluettre, így készítettek egy időtlen klasszikus írószert.

Rendetlenség? – nincs! Az USM Inos segít.

Elegáns és funkcionális tárolótartozékok. Az USM Haller bútorok belsejébe, tetejére tökéletesen illeszkednek, de az USM Inos darabok egyedi kialakításuknak köszönhetően bármilyen környezetben jól működnek.

Noteszek, naptárak, naplók és egyéb papíráruk személyre szabva a Design Letters márkától

A Design Letters egy fiatal dán formatervező cég, amelyet Mette Thomsen volt újságíró, szövegíró 2009-ben alapított. Mette úgy döntött, hogy egyesíti szavak iránti és tervezési iránti szenvedélyét, így hozta létre a Design Letters brandet.
A Design Letters azt a betűvilágot használja, amelyet Arne Jacobsen (1902-1971) az ikonikus dán építész, 1937-ben készített kézzel. A márka kizárólagos jogot kapott a tipográfia felhasználására különféle tárgyakon, ideértve az írószereket és az olyan kiegészítőket, mint például ételhordók, vagy kulacsok.

A HAY brand a modern gyerekszobákat és íróasztalokat teszi még stílusosabbá

A HAY 2002-ben alakult azzal a törekvéssel, hogy kortárs bútorokat készítsen, olyanoknak, akik egy modernebb életet élnek. Fontos számukra, hogy a jól megtervezett darabok a lehető legnagyobb közönség számára is elérhetők legyenek. Ha két iparágat kéne kiemelni, melyek értékeit a márka ötvözi az építészet és a divat lenne az. Előbbi stabil struktúrái, utóbbi dinamikája ihleti a HAY termékeket. A HAY a világ legtehetségesebb, kíváncsibb és legbátrabb tervezőivel működik együtt.

Asztali kiegészítőik is figyelemreméltók, legyen szó írószertartóról, vagy akár egy bohémebb szemetes kosárról. Szerintünk gyerekszobában is remekül mutatnak. Egy középiskolás gyerek pedig akár még csodás homokóráikat is értékelni fogja.

Megtetszett valamelyik kiegészítő?
Keress minket!