Design Schiffer Miklós ajánlásával
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2019.12.09

„Azt keresem mindig, ami örök érték, de mai, kortárs. Klasszikus és modern egyszerre. A Solinfo Shop kínálatában ilyen darabokat találok, ezért választok onnan ajándékot szeretteimnek is.”

Schiffer Miklós

„A design jelentése számomra többrétegű. A környezeti kultúra igényessége, egyfajta érzékenység, a minket körülvevő személyes tárgyak kifinomult megmunkálása. A design mindig visszatükrözi egy adott korszak látásmódját, az akkor élő emberek életmódját. Ebből a szempontból engem a húszas, harmincas évek vonzanak igazán. Jean Michel Frank bútortervei különösen. Otthonomban szeretem a mérsékelt eklektikát. A geometrikus vonalú, finom textúrájú és meleg színvilágú tárgyakat vegyítem az art deco gazdagságával és íveivel.”

“Tom Dixonnak van egy matt ezüst színben is kapható asztali lámpája, a Boom Task Light. Ez személyes kedvencem.”

“Ajándékként minek örülök? Nekem a könyv, album mindig öröm, de az apró finom tárgyak, bőr kiegészítők, szivarozáshoz használható mütyürök is mindig örömet okoznak. Ha ünnep van, alkalom az ajándékozásra én legtöbbször művészeti könyveket ajándékozok, valamint apróbb design tárgyakat.”

“A szeretteimnek igyekszem olyan ajándékot beszerezni, amire tudom, hogy vágynak, de néha olyat is találok, amire szeretném, ha vágynának. Azt keresem mindig, ami örök érték, de mai, kortárs. Klasszikus és modern egyszerre. A Solinfo Shop kínálatában ilyen darabokat találok, ezért választok onnan ajándékot szeretteimnek is.”

Schiffer Miklós

Kellemes karácsonyi készülődést kíván a Solinfo Group csapata!

További információért fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén!

Solinfo Shop
Rumbach Sebestyén u. 3.
1075 Budapest
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu
shop.solinfo.hu