Shop assistant

Nekünk a skandináv design küldetés, szenvedély és inspiráció. Új, belvárosi üzletünk, a Home of Solinfo viszont több, mint egyszerű design bolt. Lenyomat a kortárs skandináv formatervezésről, gondosan válogatott kínálaton keresztül. Hisszük, hogy ami körülvesz minket, hatással is van ránk – keressük munkatársunkat, aki osztozik velünk ebben!

Mit csinál nálunk a SHOP assistant?
Körbevezeti és kiszolgálja vásárlóinkat, bemutatja nekik design termékeinket, bútorainkat. A nap folyamán ellátja az adminisztratív feladatokat, kezeli a kasszát és a webshopos rendeléseket – adott esetben pedig a panaszokat, reklamációkat is.
Biztosítja, hogy üzletünk mindig a legjobb formájában várja a vevőket: feltölti a polcokat, ehhez kapcsolódóan nyomon követi és nyilvántartja az aktuális árukészletet.

Mit várunk tőled ehhez?
Vérbeli értékesítési beállítottságot és kommunikációs készséget, nem csak magyarul. Szükséged lesz aktív angol nyelvtudásra szóban és írásban is. Gondolkodj csapatban, hiszen mi is így teszünk!
A hasonló munkakörben szerzett tapasztalat és a rugalmas munkavégzés előny!

És mit kínálunk mi?
Büszkék vagyunk az elmúlt évek dinamikus fejlődésére, légy részese te is! Ráadásul egy olyan csapat tagjaként, ahol inspiráló környezetben és barátságos légkörben dolgozhatsz, sokoldalú és felelősségteljes területen.
Mi ehhez stabil hátteret, versenyképes munkabért kínálunk Budapest belvárosában. És dolgozói kedvezményt, hiszen összeköt minket a design szeretete.

Ha úgy érzed, itt talál otthonra design iránti szenvedélyed, várjuk jelentkezésedet a
job@solinfo.hu e-mail címre!