Solinfo Advent City Guide – 1. Amszterdam
Szerző: Solinfo
Kategória: Christmas Guide
Bejegyzés dátuma: 2019.12.01

Adventi kalandozásra csábítunk decemberben. Mi így várjuk a Karácsonyt, és ezzel kedveskedünk azoknak, akiket a design világa ugyanúgy elvarázsol, mint ahogy minket. Kiválasztottunk 24 várost. 24 olyan várost, melyek design szempontjából érdekesek számunkra. Tervezők, múzeumok, kiállítások, és néhány különleges tárgy, amit egy igazi designbolond biztosan ismer. Szeretettel gyűjtöttük nektek össze és osztjuk meg veletek minden nap. Ez a Solinfo City Guide.

A tervező, akit alaposabban megismerhetsz

Marcel Wanders

Marcel Wanders azzal a céllal alkotta meg a MOOOI márkát, hogy az lehetőséget nyújtson a világ különböző pontjairól származó tervezőknek az időtlen, rendkívüli szépséggel és egyediséggel rendelkező alkotások létrehozására. Marcel 30 év tervezői tapasztalatát sűríti a márkába, tulajdonosként, művészeti vezetőként és tervezőként is jelen van a MOOOI mindennapjaiban.

Ide menj el!

Hotel ANDAZ AMSTERDAM by MARCEL WANDERS

A világhírű designer, Marcel Wanders által tervezett ötcsillagos luxusszálloda Amszterdam szívében található, pazar kilátással a város ikonikus csatornáira és mindössze pár perces sétára a nyüzsgő Museumplein épületétől. Különleges élmény tapasztalni a szálloda minden szegletében Marcel Wanders egyedülálló, holland ihletésű művészetét és formatervezését.

Hotel Andaz, Prinsengracht 587
Amsterdam, Hollandia
1016 HT

Ha igazán különlegeset szeretnél látni

Contemporary Design Studio: Droog – csomózott szék Marcel Wanders tervezésében

A tervezés egy újfajta nézőpontja, a Droog egy konceptuális dizájn része. „Azokra a dolgokra fókuszálunk, amelyek hatással vannak a társadalomra és az emberekre. A folyamat a kulcs. Munkánkban nincsenek megkötések. Az eredmény pedig lehet bármi, ami hozzájárul a társadalomhoz.”

Staalstraat 7-A, 1011 JJ
Amszterdam, Hollandia
https://www.droog.com/

Ha vehetnénk egy tárgyat Amszterdamban, ez lenne az

Moooi Pet Light

Uhuh, Purr és Noot Noot (bagoly, nyúl és pingvin) Marcel Wanders saját személyiségekkel és karakterjegyekkel rendelkező asztali lámpa sorozata. Gömbölyű, bájos és elegáns vonalaikkal bármilyen enteriőrben megtalálják a helyüket. Tejüveg testük arannyal díszített, ragyogó, szívet melengető fényt áraszt magából. Válasszuk ki kedvenc karakterünket a pingvin, a nyúl és a bagoly közül. Aranyozott kerámiavonásaik élettel töltik meg az állatkákat, hófehér testüket finom ékszerekkel egészíthetjük ki. Élvezzük a tündérmesék varázsvilágából érkezett karakterek megnyerő báját!

Ha megtetszett valamelyik Moooi Pet lámpa, keresd a Solinfo Shopban!

Solinfo Shop
Rumbach Sebestyén u. 3.
1075 Budapest
+36 1 550 5666
info@solinfo.hu
www.shop.solinfo.hu