Designer Advent Alessandro Sarfatti
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.12

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

“In an era like ours with a swift technological leap, we need to have objects that remind us that time actually flows a little slower. A lamp designed in the fifties that you like and feels good in your home gives a sense of peace.” – Alessandro Sarfatti

“Egy olyan korban, mint a miénk, amelyben nagyon gyors a technológiai fejlődés, rendelkeznünk kell olyan tárgyakkal, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy az idő valójában egy kicsit lassabban folyik. Egy ’50-es években tervezett lámpa, amely tetszik neked és az otthonodba illik, a béke érzetét kelti.” – Alessandro Sarfatti

Alessandro Sarfatti idei nagy dobása: Astep, Pepa lámpa

Alessandro Sarfatti saját márkája az Astep idei nagy újdonsága a Pepa lámpa volt, amelyet Francesco Faccin tervezett. A Pepa egy hordozható asztali lámpa, amelynek különlegessége, hogy a lámpatest tömör fából készült.
A Pepa a hagyományos kézművesség és a modern technológia elegye.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Model 537

Egy igazi klasszikus Gino Sarfatti tervezésében: a Model 537 egy gyönyörű asztali lámpa, amely tökéletes bemutatja a tervező virtuozitását. Sarfatti 1950 körül alkotta meg a lámpát, amelyet az Astep mutatott be újra a Flos with Sarfatti kollekció részeként.

Ha elnyerte tetszésed az Alessandro Sarfatti tervezte Pepa lámpa vagy a Model 537 egy gyönyörű asztali lámpa keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai