Designer Advent Doshi Levien
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.18

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

“Számomra egy tárgy szépsége abban rejlik, ahogyan azt használjuk: a mozdulatainkban, ahogyan ráülünk valamire, ahogyan egy anyagot hajtunk, ahogyan egy szőnyeget feltekerünk. Rengeteg szépség van a tervezést körülvevő cselekvésekben.” – Nipa Doshi

“For me, the beauty of an object is in the way we use something: our gesture when we sit on a piece, fold a fabric, roll or unroll a carpet. There’s a lot of beauty in the actions around design.” – Nipa Doshi

Doshi Levien idei nagy dobása: Maya és a Jaali

A Maya és a Jaali két gyönyörű szövet, amelyeket a Doshi Levien tervezőpárosa hívott életre. A Kvadrat Kabarett pedig egy kisfilm, amely a két anyag találkozását ünnepli. A Jaali gyapjúból készült textil, amely tökéletes kontrasztot ad a Maya légies, áttetsző szövetének.
A két anyag együtt végtelen lehetőségek tárházát nyitja elénk.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Cala

A Cala a Kettal számára készült kültéri kollekció. A Cala székeket és szófákat a keret légies fonása teszi könnyed megjelenésűvé.
Számos színváltozatban elérhető, kertek, medencék, teraszok tökéletes kiegészítője.

Ha elnyerte tetszésed a Doshi Levien tervezte Maya és a Jaali szövet
vagy a Cala szék, keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai