Designer Advent Gam Fratesi
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.16

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

“We observe our environment continuously and collect ideas to inspire our work.” – Gam Fratesi

“Folyamatosan vizsgáljuk környezetünket és ötleteket gyűjtünk, amelyek inspirációt jelentenek a munkánk során.” – Gam Fratesi

Gam Fratesi idei nagy dobása: Dorso forgó karosszék

A GamFratesi tervezőpárosának idei leggyönyörűbb alkotását az emberi test ívei inspirálták. A Dorso egy forgó karosszék, amely elegáns megjelenésének és kompakt dizájnjának köszönhetően könnyedén beleilleszthető bármilyen enteriőrbe.
Karcsú, sikkes, hívogató; egyszerre geometrikus és organikus megjelenésű.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Tulou

A GamFratesi lerakóasztala, a Tulou a HAY számára készült. Felépítése nagyon egyszerű: egy kerek, emelt peremű tálca és négy asztalláb.
Ez a minimalista dizájn teszi lehetővé, hogy a Tulou szinte bármilyen stílusú térbe könnyedén beleilleszkedjen.

Ha elnyerte tetszésed a Gam Fratesi tervezte Dorso karosszék vagy a Tulou lerakóasztal,
keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai