Designer Advent Horváth Zsuzsanna
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.23

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

“Rengeteget inspirálódom az utazásaim során és kisebb túrákon. Ezek jelentik számomra az igazi kikapcsolódást, szellemi felfrissülést, ami után új ötletekkel, új energiával állok neki a munkának.” – Horváth Zsuzsanna

Mire vagy a legbüszkébb, ami az idei évet illeti?

„Idén a legbüszkébb a Magyar Formatervezési díj elnyerésére vagyok, illetve a most másfél éves kisfiamra, aki az elmúlt pár hónapban kezdett el nagyon szépen magyarul beszélni.”

Horváth Zsuzsanna idei nagy dobása: Illan

Az Illan lámpa Horváth Zsuzsanna eddigi legkülönlegesebb alkotása, amely a Frankfurti Light + Building Best of díját és Magyar Formatervezési Díjat is elnyerte az idén.

Mi lesz a jövő év kiemelt projektje számodra?

„A jövő év kiemelt projektje természetesen az új termékkollekcióm prototípusainak elkészítése lesz, reményeim szerint egy milánói design heti bemutatóval, ha minden jól alakul. Ezen kívül izgatottan várom az együttműködésünket a finn Vesalainen céggel, akikkel egy otthoni kompakt ergonomikus munkaállomást fejlesztünk, és elképzelhető, hogy a Luceplannal is lesz még egy közös projektünk.”

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Illan

Az Illan egy igazán egyedi, karakters formájú, meleg fényű lámpa. Különlegessége megnyugtató mozgásában rejlik, amely felkelti a figyelmet és leköti szemlélőjét egy pillanatra a mindennapi élet sűrűjében, jelezve, hogy nem árt néha megállni és élvezni a pillanatot, mielőtt elillan.

Mi jelenti számodra az örök inspirációt?

„Az örök inspiráció számomra a természet, az épített környezet. Rengeteget inspirálódom az utazásaim során és kisebb túrákon. Ezek jelentik számomra az igazi kikapcsolódást, szellemi felfrissülést, ami után új ötletekkel, új energiával állok neki a munkának.”

Ha elnyerte tetszésed a Horváth Zsuzsanna által tervezett Illan lámpa,
keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai