Designer Advent Jaime Hayon
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.08

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“Good design is primarily design that lasts. Design must have something to say. It must be able to improve our quality of life, and it must be meaningful. But for me, design is not just about function. It is also about feelings, and I like if it provokes a little and can challenge our way of life.” Jaime Hayon

“A jó design elsősorban tartós. A designnak kell, hogy legyen üzenete. Kell, hogy javítson életminőségünkön, és kell, hogy értelme legyen. Számomra viszont a design nemcsak a funkcióról szól, hanem érzésekről is. Szeretem, ha provokál, ha kihívás elé állít.” Jaime Hayon

 

Jaime Hayon idei nagy dobása

Jaime Hayon 2020-ban egy igazán különleges kollekciót készített a Bosa számára, ez a Baile. A Baile Jaime Hayon és a Bosa 20 éve tartó együttműködését ünnepli. Hayon világának sajátos formái és színei kelnek életre a kollekció darabjaiban, a híres Hopebird is új kinézetet kapott.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Formakami

A Jaime Hayon nevéhez köthető Formakami Nyugat és Kelet találkozása. Egy papírlámpás kortárs megformálásban.
A lampionok évszázadokon át szolgáltak csodás díszítőelemként a távolkeleti kultúrákban, most egy kortárs csavarral, hófehér színben az otthonainkba is beköltöznek.

Ha elnyerte tetszésed a Jaime Hayon tervezte Baile vagy a Formakami,
keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai