Designer Advent Jasper Morrison
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.14

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“Design makes things seem special, and who wants normal if they can have special?” Jasper Morrison

“A design különlegessé tesz, és ki akar átlagosat, ha lehet különleges is?” Jasper Morrison

 

Jasper Morrison idei nagy dobása: Moca

Jasper Morrison idei tervezése, a Moca a letisztult kinézet és a minőségi alapanyagok kombinációja. A design ezen megközelítése mindig is jellemző volt Morrison munkáira. A Moca is ezt a vonalat követi: nem forradalmi, hanem megbízható és minőségi tervezés, amely a Vitra gyártói szakértelmével kiegészülve tökéletes darabbá válik.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Vitra Cork Family

A Cork termékcsalád különlegessége, hogy tagjai parafából készülnek. A paratölgy lefejtett kérgéből készült parafa egy természetes, szilárd hab, amely nagyon könnyű és kellemes tapintású. A parafa változatos színének és textúrájának köszönhetően minden ebből készült bútor vagy kiegészítő páratlan, egyedülálló darab.

Ha elnyerte tetszésed a Jasper Morrison tervezte Moca vagy a parafából készült Vitra Cork Family bármely darabja, keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai