Designer Advent Joana Vasconcelos
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.04

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

„Artists manage to open a new path to beauty.” – Joana Vasconcelos
„ A művészek képesek új utakat nyitni a szépség felé.” – Joana Vasconcelos

Joana Vasconcelos idei nagy dobása

A Roche Bobois idei egyik legcsodálatosabb kollekciója, a Bombom Joana Vasconcelos portugál művész alkotása. A kollekció a Roche Bobois 60. évfordulójára készült, darabjai élénk színekkel és egyéniséggel töltik fel belső tereinket.
Kreatív, innovatív és eltökélten optimista.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Bubble Collection

A Sacha Lakic által tervezett Bubble kanapé mára a Roche Bobois ikonikus darabja lett. A design, az innováció, a funkcionalitás és az érzelem tökéletes egyensúlya. Teljes mértékben kézzel készített, többféle színváltozatban elérhető hozzáillő ottománnal együtt. Bevonata is nagyon különleges, úgynevezett Techno 3D szövet. Ez teszi lehetővé, hogy a kanapé dimbes-dombos felületét tökéletes beborítsák.

Ha elnyerte tetszésed a BomBom kollekció vagy a Bubble kanapé keresd a Roche Bobois Showroomunkban.

Roche Bobois Hungary
1077 Budapest Wesselényi str. 8.
Tel: +36 1 790 58 18
www.roche-bobois.com

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai