Designer Advent Karajz Zsolt
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.21

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

„A kevesebb több, nem szeretem, ha sok az egy négyzetméterre jutó ötlet.” – Karajz Zsolt

Mire vagy a legbüszkébb, ami az idei évet illeti?

„A ’Farm’ című műsor díszleteire. Egy számomra teljesen szokatlan stílusban kellett dolgoznom – paraszti környezetet kellett kialakítanom parasztházzal, pajtával, az állatok karámjaival…”

Mi lesz a jövő év kiemelt projektje számodra?

„Két szálloda projektjén is dolgozom, szerintem mindkettő elég nagy figyelemben fog majd részesülni.”

Karajz Zsolt ajánlása: MATRA / MOKO

A MATRA panel kialakítása a hegység különleges hangulatát tükrözi: a természet erőitől formált misztikus világ, amely rejtélyes erőt és dominanciát sugároz. A hegyek látványa sosem ugyanolyan, a fényeknek köszönhetően folyamatosan változik.

Másik büszkeségem a MOOVIA-nak tervezett Copenhagen lounge fotel, ami tökéletes harmóniát alkot a MATRA panellel.

Mi jelenti számodra az örök inspirációt?

„A lehető legtöbb időt töltöm a vízen, sokat evezek, vitorlázom. Számomra ez jelenti az örök megújulást.”

A Solinfo szakértőinek ajánlása: AMAZONAS

Rendkívül gazdag, sebesen áramló és kiszámíthatatlan – pont mint az Amazonas folyó. Az AMASONAS panel felszínén mintha csak a folyó egyik ága tört volna utat magának a monokróm földeken keresztül.

Ha elnyerte tetszésed a Karajz Zsolt által tervezett MATRA vagy AMAZONAS MOKO falipanel,
keresd a Solinfo Deisgn Lab-ben!

Solinfo Design Lab
1077 Budapest Wesselényi u. 16.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai