Designer Advent Marcel Wanders
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.24

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

„Design is a tool that allows us to reach out and inspire, to touch others and help make lives magic and wonderful.” – Marcel Wanders

“A design eszköz, ami lehetővé teszi számunkra, hogy elérjünk, inspiráljunk és megérintsünk másokat, hogy csodálatossá és varázslatossá tegyük az életüket.” – Marcel Wanders

Mire vagy a legbüszkébb, ami az idei évet illeti?

„Büszke vagyok rá, hogy a MOOOI teljes csapatát és a stúdiómat is fenn tudtuk tartani. Képesek voltunk megvédeni harmonikus vállalati kultúránkat, miközben izgalmas alkotásokat hoztunk létre.”

Marcel Wanders idei nagy dobása: Hubble Bubble lámpa

Marcel Wanders idei alkotása, a Hubble Bubble visszarepít minket a gondtalan gyermekkor világába, amikor a puha fűben mezítláb futkározva buborékokat fújtunk és néztük, ahogy a könnyű nyári szellő messzire repíti őket.
Ezt a látványt idézik fejünk felett a lámpa üveggömbjei is.

Mi lesz a jövő év kiemelt projektje számodra?

„Úgy gondolom, a jövő évben a rugalmasság, az alkalmazkodás és az empátia kerül főszerepbe. Számomra az elsődlegesek ezek lesznek, hogy mindennap tanuljak és hogy megerősödjek.”

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Roche Bobois Globe Trotter kollekció

A Roche Bobois számára készült Globe Trotter kollekció a mindannyiunkban benne rejlő kalandor megtestesülése. Minden egyes darab egy hosszú utazásról hozott kincs, amely messzi tájak báját és hangulatát őrzi magában.

Mi jelenti számodra az örök inspirációt?

„Az emberiség folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal találja szemben magát – akár fizikailag vagy mentálisan, akár kulturálisan vagy a természet szempontjából. Rajtunk múlik, hogy ezeket a kihívásokat megértsük és felismerjük, megosszuk, megoldjuk; segítsük az embereket a továbbhaladásban.”

Ha elnyerte tetszésed a Marcell Wanders által tervezett Hubble Bubble lámpa vagy
a Roche Bobois Globetrotter kollekció

keresd a Roche Bobois Showroomunkban!

Roche Bobois Hungary
1077 Budapest Wesselényi str. 8.
Tel: +36 1 790 58 18
www.roche-bobois.com

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai