Designer Advent Margrethe Odgaard
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.20

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

“Colours constitute energies and moods, and they therefore play an unconscious role in creating a good atmosphere.” – Margrethe Odgaard

 

“A színek tudat alatt energiákat és hangulatokat hoznak létre, éppen ezért nagyon fontos szerepük van a jó légkör megteremtésében.” – Margrethe Odgaard

Margrethe Odgaard idei nagy dobása: Tints szövet

A Tints puha, matt függöny szövet, amelyet Margrethe Odgaard álmodott meg. A Tints kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, otthonossággal tölti meg a teret. A Tints színeit a természet inspirálta, ahogyan a fény megcsillan a víz hullámzó felszínén, ahogyan átdereng a fák levelei között. Egyszerre vibráló és kiegyensúlyozott.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Atlas szövet

Az Atlas mélange szöveteket Margrethe Odgaard alkotta meg a Kvadrat számára. A szövetekben megjelenő színkombinációk hosszas tervezés eredményei. Más mélange anyagokkal szemben az Atlas nem a szövetszálakban keveri a színeket, hanem a mintázatban, a szövet egészében kombinálja azokat.

Ha elnyerte tetszésed a Margrethe Odgaard tervezte Tints vagy az Atlas szövet, keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai