Designer Advent Michael Anastassiades FLOS
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.09

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“My sources of inspiration vary. While I some times come up with straightforward ideas, inspiration also comes from daydreaming and imagining various things. Not necessarily forms, shapes or anything like that, but rather studying the relationships that exist between people and objects.” Michael Anastassiades

 

“Változó, hogy éppen mi inspirál. Bár néha nagyon egyenes ötletekkel állok elő, az inspirációt gyakran ábrándozásokból és elképzelésekből fakad. Nem feltétlenül formákról vagy ilyesmikről an szó, hanem inkább az emberek és tárgyak közötti kapcsolatok tanulmányozásáról.” Michael Anastassiades

Michael Anastassiades idei nagy dobása

A Last Order asztali lámpát Anastassiades a Flos számára álmodta meg. A Last Order az ókori görög oszlopok mintájára készült. Egy vezeték nélküli, többször feltölthető lámpa, ami az alapját adó tömör üveghengeren keresztül bocsát ki magából fényt.
Felső része többféle színváltozatban kapható.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Copycat

A Copycat egy gömb alakú asztali lámpa, melyet egy kisebb, 24 karátos aranybevonatú gömböcske támogat, hogy el ne guruljon.
A nagy opálgömbön belül LED világítás található, amelynek fénye kedvünk szerint állítható.

Ha elnyerte tetszésed a Last Order asztali lámpa vagy a Copycat gömb alakú asztali lámpa,  keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai