Designer Advent Omer Arbel Bocci
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.03

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“I like to think of myself as a composer: my job is to write the score, a kind of universal formula; different musicians perform this score in different ways, infusing it with their own individuality and endowing it with particular characteristics.” – Omer Arbel

“Szeretek úgy gondolni önmagamra, mint zeneszerzőre: az a dolgom, hogy megírjam a partitúrát, egy egyfajta univerzális képletet. Különböző zenészek különböző módokon adják ezt elő, beleoltva saját egyéniségüket, sajátos jellemzőkkel felruházva.” – Omer Arbel

Omber Arbel idei nagy dobása

A Bocci idén különleges technika segítségével alkotott, amely a 73 szériát is életre hívta. Ezek a gyönyörű világítótestek úgy készülnek, hogy a folyékony üveget hőálló, hajtogatott kerámiaszövet formába fújják. Így érik el annak a hatását, hogy a lehűlt üvegbura könnyű szellőtől meglibbenő szövetanyagra emlékeztet.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: 73 Table Light

A 73 kollekció asztali lámpájának talpa egy réz korong, ezen nyugszik az üvegbura, amely egy pihe-puha párnára emlékeztet. A lámpa fényerőssége állítható, így egészen különleges hangulatot tudunk vele teremteni. A lámpa kábele sem tekereg össze-vissza, könnyedén a nekünk tetsző pozícióba hajtogathatjuk.

Ha elnyerte tetszésed a Omer Arbel által tervezett különleges Bocci 73 vagy a 73 Table Light,
keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai