Designer Advent Patricia Urquiola
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.06

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“Playing is the real way to work. The longer you have to play and to enjoy living and working, the better.” – Patricia Urquiola

“A játék a munka legjobb módja. Minél tovább kell játszanod, élvezned a munkát és az életet, annál jobb.” Patricia Urquiola

 

Patricia Urquiola idei nagy dobása: Lud’O karosszék

Patricia Urquiola Ludovica Magistretti előtt tisztelegve alkotta meg a Lud’O karosszéket idén a Cappellini számára. A tervezői koncepció egyszerű, mégis innovatív: egy erős keret és egy puha, színes bevonat, amelyet a hangulatunkhoz igazítva bármikor átcserélhetünk.
Ötféle huzat közül választhatunk, ezek között vannak olyanok is, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek.

 

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Nuances

Patricia Urquiola három különleges szőnyeget és egy puffot alkotott a Gan számára. A Nuances igazi báját az alapanyag adja: a szőnyegek és a puff szövete teljes egészében kézzel szőttek. A szőnyegek mintázata eltérő, bennük a vonalak folyamatosan találkoznak és eltartanak, erősödnek és halványulnak.

Ha elnyerte tetszésed a Lud’O karosszék vagy a Nuances szőnyeg,
keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai