Designer Advent Philippe Starck
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.13

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“My idea is to bring happiness, respect, vision, poetry, surrealism and magic to design.”– Philippe Starck

 

“Az az ideám, hogy örömet, tiszteletet, víziót, költészetet, szürrealizust és varázslatot vigyek a tervezésbe.”– Philippe Starck

Philippe Starck idei nagy dobása: In Vitro lámpakollekció

Az In Vitro egy elegáns kültéri lámpakollekció, amelyet Philippe Starck tervezett a Flos számára. Az In Vitro tagjai különleges üveglámpások, amelyek varázslatos fényt bocsátanak ki a legsötétebb éjszakákon is.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Masters

Philippe Starck a Kartell számára alkotta meg a Masters széket. A Masters egy magas minőségű műanyag szék, amelyben három klasszikus keveredik: a Serie 7 szék Arne Jacobsen tervezésében, a Tulip Eero Saarinen tervezésében és Charles Eames Eiffel széke.

Ha elnyerte tetszésed a Philippe Starck tervezte az In Vitro lámpakollekció vagy a Masters szék keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát,
békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai