Designer Advent Ralph Lauren
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.17

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“Each day is an occasion to reinvent ourselves.” – Ralph Lauren

“Minden nap alkalom arra, hogy újra feltaláljuk önmagunkat.” – Ralph Lauren

Ralph Lauren idei nagy dobása

2020-ban a Burleigh és a Ralph Lauren együttműködésében egy csodálatos kollekció jött létre, amely a hagyományos kézművesség és a kortárs tervezés összefonódását ünnepli.
A kollekcióban megtalálható tányérok, bögrék és további termékek három különleges, a Ralph Lauren által tervezett mintázatban kaphatóak.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: RL-CJ Lounge Chair

Elegáns forma meleg színekben – az RL-CJ karosszék megjelenését a lovaglónyergek inspirálták. Ez megmutatkozik gesztenyebarna színében, réz betétjeiben és bőr huzatolásában is.
Valóban önmagáért beszél.

Ha elnyerte tetszésed a Ralph Lauren tervezte Burleigh és a Ralph Lauren kollekció
vagy a RL-CJ Lounge Chair keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai