Designer Advent Ronan Erwan Bouroullec
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.05

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“Often our hardest job is to remove remove remove.” – Ronan & Erwan Bouroullec

“Sokszor a legnehezebb feladatunk, hogy kivegyünk, elvegyünk, eltávolítsunk.” – Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec idei nagy dobása

Ronan és Erwan Bouroullec idei legkülönlegesebb alkotása, a Vases Découpage kézzel készített merített vázák sorozata. Mindegyik váza alapját egy öntött hengerforma adja, erre tapasztottak a készítők különböző alakú és formavilágú agyagdarabkákat.
Így válik minden darab egyedi alkotássá.

A Solinfo szakértőinek ajánlása:
Feuille – Vases Découpage

A Feuille egy valóban nem mindennapi váza, igazi design kiegészítő. Visszafogott színeinek köszönhetően azonban nem válik hivalkodóvá, nem nyomja el a körülötte lévő tárgyakat, hanem finoman beolvad azok közé.

Ha elnyerte tetszésed a Vitra, Feuille által tervezett különleges Vases Découpage váza,
keresd a Solinfo Shopban!

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai