Designer Advent Signe Bindslev Henriksen / Space Copenhagen
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.11

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“My grandmother was an architect. I remember the presence of paper… paper everywhere—to draw upon, to sketch, to dream.” – Signe Bindslev Henriksen

“A nagymamám építész volt. Emlékszem a papírra… papírra mindenütt – amin lehet rajzolni, skiccelni, álmodni.”  – Signe Bindslev Henriksen

Signe Bindslev Henriksen idei nagy dobása: Lucca

A Space Copenhagen 2020-ban egy gyönyörű lámpát alkotott az &tradition számára, ez a Lucca. A hordozható lámpát a toszkán Lucca városának csodálatos éjszakai fényei inspirálták.
A Lucca lámpát bárhol elhelyezhetjük, egy töltéssel akár 12 órán keresztül világít nekünk a sötétben.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Gravity

A Gravity kollekció darabjai márványból készült talpazatuknak köszönhetően egyszerre tűnnek rendkívül szilárdnak és törékenynek. Letisztult, szoborszerű kinézete eleganciát kölcsönöz a térnek, miközben fénye puhasággal, melegséggel tölt el minket.

Ha elnyerte tetszésed a Signe Bindslev Henriksen tervezte Lucca lámpa vagy a Gravity kollekció keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu
www.solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai