Designer Advent Sofie Thorning
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.10

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“The way I see it, architecture is linked to everything and to everyone, how we live and we sense and percieve is so embedded in built space. In that is an inherent complexity, but also an endless source of inspiration.” – Sofie Thorning

“Én úgy látom, hogy az építészet mindenhez és mindenkihez kapcsolódik. Ahogyan élünk és érzékelünk, mind mélyen beleágyazódik az épített térbe. Rejlik ebben bonyolultság és végtelen ihletforrás is.” – Sofie Thorning

Sofie Thorning idei nagy dobása: Eave kollekció

Az Eave kollekció darabjait az építészet, egészen pontosan az ereszek inspirálták – innen a Menu számára készült 2020-as kollekció neve. Az Eave moduláris kanapé a stílus és a kényelem kombinációja, amely pihenésre csábít minket. Otthonok és irodák tökéletes kiegészítője.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Kettle Tea Pot

A Kettle Tea Pot a hagyományos keleti teáskannák és a skandináv design keverékeként született meg.

Egy letisztult üveg teáskanna, amelynek közepén egy szilikon tartón lógó teafilter található.

Ha elnyerte tetszésed az Eave kanapé vagy a Kettle Tea Pot, keresd a
Solinfo Shopban!

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai