Designer Advent Tom Dixon
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.01

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

„I want longevity, and I want something to be anti-fashion.
“Hosszú élettartamot akarok, és azt, hogy valami ‘anti-fashion’ legyen.” – Tom Dixon

Tom Dixon idei nagy dobása

 

Tom Dixon idén a szférikus alakzatok és hangulatok világában kalandozott a legszívesebben. Legnagyobb újdonsága a Globe lett, amely egy varászgömbre, egy kisbolygóra emlékeztet. Egy tökéletes gömbalak. Fényes felülete földöntúli ragyogásként tükrözi vissza a fényt. A Globe függőként és állólámpaként is elérhető.

Ha elnyerte tetszésed a Tom Dixon által tervezett különleges Globe lámpa, keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

A Solinfo szakértőinek ajánlása Tomtól:

Puck Family

 

A Puck termékcsalád alapvető geometriai formák: hengerek, tölcsérek és gömbök felhasználásából született. A tökéletes pohár a tökéletes koktél számára – e gondolat mentén készültek a Puck poharak, melyeknek talpa és szára füstös megfestésű üvegből készül, míg a pohár többi része teljesen átlátszó.

Ha elnyerte tetszésed a Tom Dixon által tervezett különleges Puck kollekció, keresd a Solinfo Shopban!

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai