Designer Advent Vincent Van Duysen Molteni
Szerző: Solinfo
Kategória: Designer Advent
Bejegyzés dátuma: 2020.12.02

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.

A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni.

Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

 

“The older I get, the more I’m in search of silence. It could be here at home, it could be in the gym, or it could be going on holiday. Preferably with myself, just alone.” -Vincent Van Duysen

“Minél idősebb vagyok, annál inkább keresem a csendet. Lehet ez az otthonomban, az edzőteremben, vagy egy nyaraláson is. Lehetőleg önmagammal, egyedül.” – Vincent Van Duysen

Vincent Van Duysen idei nagy dobása

 

A felhőkarcolók ablakai, amelyekből lenyűgöző látvány tárul az alattunk elterülő városra – ez a kép ihlette meg Vincent Van Duysent, amikor az Octave kanapét megalkotta. Az Octave moduláris bútor, lehetővé teszi, hogy az adott térhez igazítva rendezzük el. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy kényelmesen elterüljünk rajta és a város közeli, mégis távoli nyüzsgésében gyönyörködjünk.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Gillis

 

A Gillis karosszék klasszikus kinézetével remekül kiegészít egy akár merészebb, hivalkodóbb kanapét is. Fából készült kerete miatt hívogató és barátságos, és bár elsősorban lobbik, hotelszobák és bárok számára készült, otthon is gyönyörűen mutat.

Ha elnyerte tetszésed a Vincent Van Duysen által tervezett különleges Molteni Octave kanapé vagy a Gilis karosszék, keresd a Solinfo Lighting & Home-ban!

Solinfo Lighting & Home
1077 Budapest Wesselényi u. 6.
+36 1 267 0444

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai