Az Év Irodája 2016
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2017.02.09

Az iroda.hu csoport 2010-ben rendezte meg először Az Év Irodája versenyt és az azt lezáró Díjátadó Gálát. A Gálán átadott díjak ma már az irodapiac legelismertebb kitüntetéseinek számítanak. A versenyen az állandó kategóriák mellett az aktuális piaci trendeket figyelembe véve minden évben új kategóriákat is meghirdetnek.

Az idén hetedszerre megrendezett verseny a változásokhoz való alkalmazkodásról szól, a hosszú távú értékek megőrzésén keresztül. A versenyen a szakma értékeli és jutalmazza a legjobb irodákat, irodaházakat, zöld ingatlanokat, új fejlesztéseket, üzemeltető cégeket és szakembereket.

A 2017. február 2-án a Várkert Bazárban megrendezett díjátadón 430 ingatlanpiaci szakember vett részt.

Az Év Irodája verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. A nevezési időszak után a nyilvános pályázatokat közönségszavazásra bocsájtják. Ezután egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. A végső sorrend a nevezőktől bekért további pályázati anyagok és a személyes bejárások után alakul ki.

Legnagyobb örömünkre az idei évben két kategória győzteseinek is hozzájárulhattunk sikereihez Az Év Irodája pályázaton, melyen tavaly 4. helyezést értünk el a Design Irodakategóriában.

Az Év Irodaháza Bérlői Díj 2016 győztese a Roosevelt Iroda

Az Év Irodája Nagyvállalat Kategória 2016 győztese a Dealogic City

Az Oracle – Cloud Business CenterEzen felül 6 további nevező sikerében is közreműködtünk professzionális világítástervező irodánk bekapcsolódásával, valamint lámpa és bútorbeszállítással.

  • A Cordia Értékesítési Iroda
  • A Váci Corner Offices
  • A DVM Group Iroda
  • A Town in the city – GE kampusz a Váci Greens-ben
  • AddVal Kft. Irodája

Köszönjük Partnereinknek az együttműködést és sok szeretettel gratulálunk mindenkinek!