Designer Advent Varró Zoltán
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.12.22

A Solinfo ismét hetek óta lázasan készül az Advent időszakára.
Idén ünnepeltük 30 éves születésnapunkat, ez alkalmat adott arra is, hogy átgondoljuk, mi minden történt nem csak velünk, de a tervezőkkel, designerekkel, művészekkel az elmúlt időszakban.
A design világa 2020-ban sem állt meg. Másként dolgoztunk mi is és tapasztaltuk, hogy olykor nehezebben, lassabban alakultak a dolgok. Türelemre, kitartásra tanított minket az év. Kellett hozzá az erő, hogy rendületlenül menjünk előre. Kellett hozzá az is, hogy a designerek folyamatosan alkossanak. Ők sok esetben személyes jó barátaink, üzleti partnereink. Kölcsönösen tartottuk egymásban a lelket, és számunkra mindig öröm volt, hogy ha egy új kollekcióval, remekművel, alkotással jelentkeztek. Azért gyűjtöttük ezeket 24 napon át csokorba, hogy az olyanok, mint mi, a design világának szerelmesei, azzal a hittel várhassák az idei Karácsonyt, hogy 2020 is rendkívüli időszak volt.
2020-ban is remek dolgok születtek. 2020-ra nem csak a világjárvány miatt fogunk emlékezni. Fogadjátok szeretettel 24 napon át a hozzánk közel álló designerek idei újdonságait és az általunk legkedveltebb alkotásait bemutató válogatásunkat.

Ez a Solinfo Designer Guide.

„Mindenben benne vagyok, ami dizájn” – Varró Zoltán

Varró Zoltán idei nagy dobása: Tatai Platán Bisztró és Udvarház

A tatai Platán Bisztró és Udvarház Varró Zoltán tervei alapján újult meg az idén. A Gold Key Awards-nyertes designer-belsőépítész Pesti István séf fogásaitól és ars poeticájától inspirálódottan álmodta újra a bisztrót.

A Solinfo szakértőinek ajánlása: Extravaganza

Varró Zoltán a Solinfo Shoppal együttműködve idén nyáron három különleges kollekciót állított össze. „Az extravagáns tárgyak és kiegészítők minden enteriőrt felfrissítenek.
Egy kis bátorság kell hozzájuk, de mindig egy kaland a választásuk.” – mondja Varró. Az Extravaganza kollekcióban összeállított darabok tökéletesen alátámasztották ezt az állítást.

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A Karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

Köszönjük az egész éves közös munkát, békés ünnepeket és sikeres boldog új évet kívánunk!

Orbán Zoltán, Szetei Krisztián a Solinfo Group tulajdonosai