Egy kávézó, ami sokkal több
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2017.10.26
Egy kis történelem

A Solinfo Café 4 éve, azaz 2013 óta várja a különleges környezetben kávézni, felfrissülni vágyókat. A világon több olyan kávézó is van, amely Tom Dixon showroom is egyben, de Magyarországon egyedül a Solinfo Café büszkélkedhet ezzel a különleges együttállással. A márka különleges darabjait felvonultató Café a Solinfo kiállítóterme alatt, a Wesselényi u. 6. alatt lelhető fel. Az elmúlt években mind a hazai, mind a turista közönség kegyeit elnyerte.

Tom Dixon

Aki otthonosan mozog a design világban, annak biztosan ismerősen cseng a Tom Dixon név. A brit tervező napjaink egyik legerősebb húzóneve a bútor és a világítás világában. A nevével fémjelzett brand több mint egy évtizede tartozik a design világ élvonalába, köszönhetően a tervező friss és egyedi szemléletének. Tárgyait előszeretettel használják úgy magánlakásokban, mint a legexkluzívabb éttermekben vagy hotelekben.

Berendezés és kialakítás

A Noam Art tervezte kávézóban az irányelvek mentén a brit márka történetét alátámasztó bemutató darabok kaptak helyet, különböző kialakításokban. Ezek a darabok úgy kerültek összeállításra, hogy a szelekció látványos és funkcionális keveréke legyen a legnépszerűbb, a legszimbolikusabb és a legújabb termékeknek és design elemeknek, melyek önmagukban vagy csoportosan is megjelenhetnek. A Tom Dixon paletta frissülésével a Café enteriőrje is frissül, mindig beépítve a legújabb elemeket a kollekcióból.

Design + Gasztro

Akármennyire is fontos a kialakítás egy kávézó esetében, a fókuszban mégis az ételek és az italok állnak. A Solinfo Café változatos menüje ugyanúgy tartogat lehetőségeket egy bőséges reggelihez, mint egy könnyű ebédhez vagy egy baráti italozáshoz. A reggeli kedvencek és a kényeztető sütemények mellett egészségtudatos fogások is megjelennek, az igazán jó kávéról pedig az olasz presszó mesterei, a Caffé Vergnano gondoskodnak, baristáinkkal karöltve.

Shop in Shop

A kávézó egyben Tom Dixon Shop in Shop is. Ennek a koncepciónak az a legnagyobb előnye, hogy az itt található tárgyak megvásárolhatóak, de egy kávé mellett bármikor megtapasztalhatják a látogatók azt az egyedi légkört és élményt, amit a Solinfo világa, és a különleges design bútorok, lámpák és kiegészítők nyújtanak. Így az itt töltött idő nemcsak a testet, de a lelket és a szellemet is élénkíti, mi több, inspirálja.

Látogass meg minket a Solinfo Café-ban, vagy szervezd hozzánk nem mindennapi rendezvényed! Az élmény téged is vár!