Gyere, nyár! – Napozóágyak és kültéri bútorok
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.05.22

A nyári melegben nincs kellemesebb érzés, mint mikor kint ülünk a kertben, kezünkben egy hideg üdítővel, és a szemünket behunyva lazítunk, miközben a meleg napsugarak simogatják bőrünket. Ilyenkor a kerti bútoraink közül a napozóágy kerül főszerepbe – nem is hinnénk, hogy hányféle stílus és kialakítás közül válogathatunk. A Solinfo szakértőinek összeállításában most mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot.

Mesh – Kettal

A Patricia Urquiola spanyol építész-designer által tervezett Mesh kollekció darabjai egy épület homlokzatára emlékeztetve szűrik meg és engedik a fényt és a levegőt. Természetes és mesterséges anyagok, kemény és puha felületek kontrasztjából jött létre ez a termékcsalád, amelynek tagja ez a kétszemélyes nyugágy is.

Molo – Kettal

A Rodolfo Dordoni tervezte Molo kollekció az elemes bútorok tökéletes példája: minden egyes modul szétszedhető és a környezethez alkalmazkodva újabb konfigurációkba rendezhető. A kollekció része a Molo napágy, amelynek szándékos túlméretezettségét az alapvetően minimalista külső kompenzálja.

Bitta – Kettal

A Bitta kollekcióját az alumínium vázak, a fonott poliészter ülések és a kényelmes párnák kombinálása jellemzi. A Bitta napozóágy a felhasznált anyagok és a neutrális színek miatt egyszerre könnyűnek, mégis hívogatónak hat.

Landscape – Kettal

A Landscape kollekció tervezésénél a Kettal törekedett arra, hogy a darabok ne váljanak el élesen a környezetüktől, hanem egybeolvadjanak azzal. Ez a racionalista konstrukció a Landscape kültéri heverőben is felfedezhető.

Park Life – Kettal

A Park Life kollekció darabjait Jasper Morrison tervezte, ezek között található ez a nyugágy is: szerkezete könnyű, mégis rendkívül tartós, télen pedig könnyedén tárolható. Szerkezeti felépítését és vizuális megjelenését is hosszantartó használatra tervezték.

Meteo – Kettal

Az Objects kollekció részeként a Meteo ernyős napágy tökéletes kültéri bútor, amely élettel tölti meg környezetét.

Kos – Tribù

A széles lécek és a tiszta, mégis erőteljes design kombinációjaként a Kos kültéri heverő modern, robusztus megjelenést kölcsönöz a tikfának, amiből készült. A heverő támlája 5 különböző pozícióba állítható, mozgatását pedig kerekek segítik.

Tosca – Tribù

A Monica Armani által tervezett Tosca kültéri kollekció egyszerre kedves és hívogató, stílusos és érdekes. A nyugágy tervezésekor a feminitás és az érzelem kulcsszavak voltak; a felhasznált anyagok természetes megjelenést, a párnák pedig magas szintű kényelmet biztosítanak.

Livit – Expormim

A Livit napozóágy kerete erős, ellenálló alumíniumból készült, szövete pedig széleskörűen variálható. Mindenki megalkothatja a saját exteriőrjéhez illő darabot.

InOut 859 – Gervasoni

A Paola Navone által tervezett kültéri nyugágy egy jobb- vagy baloldali karfával rendelkezik. Kerete matt fehérre, szürkére vagy zsálya színűre lakkozott alumínium, ami kék, fekete vagy szürke színű gumiszalagokkal van beszőve.

Essenza – Ethimo

Az Ethimo tikfa napozóágya igazán egyszerű, mégis játékos megjelenésű. A háttámlát az alapból kiemelve négy különböző pozícióba állíthatjuk.

Round – emu

A Round megjelenésében a szerkezeti egyensúlyt és a finom vonalakat keresi. Az egyszerű, letisztult, alapvetően kerek formák határozzák meg ezt a napozóágyat, mivel ezek biztosítják a legmagasabb szintű kényelmet.

Vetta – emu

A Vetta napozószék fém keretét kötelek egészítik ki – ez egyrészt stílusos megjelenést kölcsönöz, másrészt megkönnyíti a szék szétnyitását és összecsukását. A háttámla kétféle pozícióba állítható.

Bistro – Fermob

A legendás Bistro 120. születésnapja alkalmából a Fermob egy ultrakényelmes napozóágy formájában alkotta újra azt. Az új verzió megmaradt egyszerűen praktikusnak, kompaktnak  és könnyen kezelhetőnek; az időtlen kinézet mellé 24 féle világos, vibráló szín párosul.

Nolita – Pedrali

A Nolita kültéri ülőbútorok termékcsaládja a Mario Perdali által 1963-ban életre hívott fém kerti székekhez nyúl vissza. Egyszerű, ikonikus formák, vibráló színek, élettel teli exteriőr.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik napozóágy a cikkben,
keress minket emailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu