Kültéri árnyékolás – kellemes árnyék a forró nyári napokon
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.06.22

A nyári melegben szeretünk minél több időt a szabadban tölteni: kerti partit tartani a családunkkal és barátainkkal vagy a medence partján élvezni, ahogy a napsugarak simogatják bőrünket. Ilyenkor fontos odafigyelnünk arra, hogy ne érjen minket túl hosszan erős napfény, legyen egy hűvös, árnyékos hely, ahol leheveredhetünk.

Az alábbi válogatásban letisztult megjelenésű, bohókás stílusú és nem mindennapi design napernyőket, árnyékolókat gyűjtöttünk össze, de helyet kaptak kültéri szőnyegek is, amelyek újra reneszánszukat élik.

Parasol napernyő – Fatboy

Nagyméretű napernyők a kerted vagy a teraszod számára – a Fatboy kerti napernyői ötletes tervezésüknek köszönhetően nagyon könnyen szétnyithatóak és biztos védelmet nyújtanak az erős napsugarakkal szemben. Az ernyő erős talpazatának köszönhetően biztosan áll a lábán, a tetején lévő kicsi zászló pedig a szél irányát mutatja.

Carpet Diem kültéri szőnyeg – Fatboy

A Carpet Diem kültéri szőnyeget Jordy van den Nieuwendijk holland művész tervezte, akinek munkáira jellemző a színek és formák változatos használata. A Carpet Diem 100%-ban polipropilénből készül. Ez a modern designer szőnyeg rendkívül tartós és mégis könnyű, ami megkönnyíti, hogy ott helyezzük el, ahol csak szeretnénk. Vízhatlan, könnyen tisztítható, puha és hívogató – legszívesebben mezítláb táncra perdülnénk rajta.

Plaza napernyő– Ombrellificio Veneto

A Plaza alumíniumvázas napernyő penészedés gátló, vízlepergető és viharálló anyagból készül. Többféle színárnyalatban elérhető, így biztosan megtalálhatjuk a kertünk számára legmegfelelőbb darabot.

Picnic Lounge szőnyeg – Fatboy 

A Picnic Lounge nagyméretű piknik szőnyegen mindenki számára akad hely. Egy barátokkal eltöltött kellemes beszélgetős délután tökéletes hozzávalója: dőlj hátra, relaxálj, élvezd az életet egy percre. A Picnic Lounge puha, kényelmes és vízlepergető anyagból készül; a hozzá kapható szegekkel a földhöz rögzíthető, a kefével megtisztítva pedig vadonatújnak tűnik.

Shade napernyő – EMU

Ezt az elegáns kültéri árnyékolót Christophe Pillet francia designer tervezte az emu számára. A Shade rendkívül jó minőségű, ellenáll az időjárás viszontagságainak és tökéletes harmóniában van kertünk más bútoraival. Stílusos kültéri kiegészítő, amely kellemes árnyékot szolgáltat egy forró nyári napon.

Geometric Rugs szőnyeg – Kettal

Szintén a Kettal Objects kollekció tagjai ezek a kültéri szőnyegek a Doshi Levien tervezésében. Párhuzamos vonalak, geometrikus formák alkotják azt az absztrakt mintázatot, ami ezeken a szőnyegeken is megtalálható. A különböző színösszeállítások más és más térbeli, rétegzett látványt hoznak létre. Esztétikus, modern kültéri kiegészítő.

Poolside szőnyeg – Limited Edition

A Poolside kültéri szőnyeg letisztult, modern megjelenést kölcsönöz külső tereinknek. Natúr, a szemünknek nyugtató színekben kapható; harmóniát, békességet sugároz a forró nyári napokon, amikor nincs kedvünk semmi máshoz, csak ahhoz, hogy egész nap a medence partján heverésszünk.

Loft szőnyeg – Tribù

A Loft kültéri szőnyeget a Tribù más kültéri bútoraival, kiegészítőivel kombinálva tökéletes kültéri reggelizőhelyet, pihenősarkot hozhatunk létre. A Loft fehér, wenge és len színekben kapható; természetes szövésmintázata puha érzés a lábunknak, miközben ellenáll az esőnek és az erős napsugaraknak.

Eclipse napernyő – Tribù

Az Eclipse favázas napernyő nemcsak kellemes, hűvös árnyékot szolgáltat a meleg nyári napokon, de nyugtató, hívogató atmoszférát teremt a teraszodon. Az ernyő kerek és szögletes formában is elérhető. Könnyen kezelhető, ellenáll az időjárásnak. Kétféle színben kapható.

Paola Lenti napernyő

A Bistrò, Clique, Mogambo és Ombra kültéri árnyékolók nem éppen hétköznapi megjelenése, formavilága különlegessé teszi otthonunk külső megjelenését. A különböző modelleken az ernyők színe, mintázata és szövése valóban egyedi és számos módon variálható; a megfelelő bútorokkal kiegészítve izgalmas kompozíciókat alkotnak.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik árnyékoló, napernyő vagy kültéri szőnyeg a cikkben,
keress minket emailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu