Kültéri világítás és hangulatfények
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.06.20

Nyáron a legjobb időtöltés a teraszon vagy kertben ücsörögni és megvárni míg besötétedik és felragyognak a csillagok. A Solinfo szakértőinek legújabb válogatása olyan kültéri lámpákat tartalmaz, amelyek különleges hangulatot adnak ezeknek a nyári éjszakáknak és levarázsolják a csillagos égboltot a kertünkbe.

Ohm – Ifö Electric

Az Ohm kültéri függő kivilágítja az erkélyt, a verandát és a kert végében lévő almafát is. A fényes, porcelán világítótest fekete és fehér színben érhető el, erős, rugalmas kábelének köszönhetően pedig bárhova felfüggeszthető.

Fila – Kettal

A Fila kültéri állólámpa textil borítása szorosan vonja körbe a fém keretet. Első látásra egyszerűnek tűnik, ám ha lemegy a nap, felfedezhetjük csodálatos árnyjátékát.

AMS – B.lux

Az AMS (Arab Minimal Style) kültéri lámpa kollekciót David Abad tervezte a B.lux számára. A geometriai formák tisztasága és a random grafikai design különleges szimbiózist alkotnak, az így létrejövő fényjáték pedig a tradicionális arab lámpák hangulatát idézi.

SetagoJH27 – &Tradition

Ennek a játékos asztalilámpának a neve két részből tevődik össze. A „seta” spanyolul gombát jelent – ezt láthatjuk a lámpa kinézetén. A „go” rész pedig a lámpa hordozhatóságára utal: nincsen vezeték, ami megakadályozná, hogy oda tegyük, ahová csak szeretnénk.

Captain Flint – FLOS

A Captain Flint lámpa eredetileg belső tereket világít be, most azonban már kültéri világítótestként is funkcionál. Megvilágítja a külső tereket, miközben egybeolvad a természeti tájjal és az épület külsejével egyaránt.

Santorini – Marset

A halászhajókon található lámpásoktól inspirálódott Santorini kültéri lámpa számos kompozíció létrehozását lehetővé teszi. Megválaszthatjuk, hány égőt szeretnénk a füzérre, illetve ezek sorrendjét, pozícióját és irányát is. Akár egyesével, akár girlandként is fellógatható; fehér, szürke és mustár színekben kapható.

Swam Floor 1.0 – Wever & Ducré

A Wever & Ducré új kültéri lámpája fekete-arany színével egyszerre olvad bele és tűnik ki a környezetéből. Több Swam lámpa segítségével igazi fényfolyosót alakíthatunk ki, amely hívogatóan, meleg fénnyel világít az éjszakában.

Venexia – Panzeri

A Venexia lehet függő, falilámpa és állólámpa is. Teteje öntött üvegből, talpa alumíniumból készül. Az állólámpa három különböző méretben, a falra szerelhető verzió pedig fix fali karral kapható. Elérhető csillámos szürke, lakkozott fa, matt bronz és corten változatokban.

Salerno – Astro

A Salerno kültéri lámpa remekül mutat modern otthonok exteriőrjében. Visszafogott, szórt fényt áraszt magából, igazán hangulatossá tesz egy kellemes nyári estét.

Intono – Luce & Light

A Luce & Light új kültéri falilámpájának kialakítása egyszerű és elegáns, különlegessége azonban, hogy a beépített hangszóróknak köszönhetően zenét is le tudunk rajta játszani. A négy alapszínen kívül kapható csak primer festéssel, így helyben lefesthető olyan színűre, mint a fal, amire felszereljük.

Bright 316L – Luce & Light

Tökéletes kültéri vagy medencevilágításhoz – alkalmas úszómedencék, szökőkutak megvilágítására is, egészen 10 méteres mélységig.

LuccaSC51 – &Tradition

Ezt az elegáns hordozható lámpát a gyönyörű toszkán város, Lucca aranyszínű fényei inspirálták; a város éjszakai fényeinek melegségét utánozza. Többfunkciós lámpaként a Lucca könnyen lehet beltéri és kültéri világítótest is. Akár 12 órán keresztül is világít és egy USB-kábel segítségével könnyen feltölthető.

Emma – Eldvarm

Az Emma lámpás Emma Olbers népszerű sorozatának legújabb tagja. Ez az Eldvarm első olyan terméke, ami nem hagyományos „kandalló kiegészítő”, hanem egy relaxáláshoz, a barátokkal töltött időhöz tervezett lámpás.

Fém lámpás – Hübsch

A Hübsch fém lámpása sötétzöld színével tökéletesen beleolvad a kültéri növényzetbe, miközben a benne elhelyezett gyertya kellemesen világít a nyári éjszakában.

Origi – society of lifestyle

Az erkélyen, teraszon elhelyezett gyertyák meghitt hangulatot adnak otthonodnak. Az Origi lámpás segítségével könnyen barátságos légkört varázsolhatsz bentre és kintre is. A lámpás vasból és üvegből készül, amelynek az antik réz színezet kölcsönöz egyedi kinézetet. A benne elhelyezett gyertyák hangulatossá teszik a meleg nyári estéket.

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik kültéri világítás a cikkben,
keress minket emailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu