Maradj otthon – Játszótér a saját otthonunkban
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.04.08

Nem könnyű most gyereknek lenni. Bent kezd minden unalmassá válni, a kinti világ felfedezésére pedig nem nagyon van jelenleg lehetőség. Kevesebb az inger, az újdonság, ami lefoglalna, ami kifárasztana. Jó lenne valahogy felfrissíteni a gyerekszobát, esetleg egy kis játszóteret varázsolni a lakásba. Lehet, hogy ehhez egy új játszószőnyegre van szükség vagy egy asztalkára, amelynél rajzolni, alkotni lehet. A Solinfo szakértői most ehhez válogattak össze gyermek bútorokat és kiegészítőket.

Adventure Rug – OYOY

Szeretnivaló, játékos illusztrációival a fekete-fehér Adventure Rug nagyon jól mutat a gyerekszoba padlóján. A gyerekek órákig is eljátszanak rajta játékautóikkal, vagy gyakorlatilag bármivel, amit éppen felfedezőútra szeretnének küldeni.

Ronja ágysátor – OYOY

Ez az aranyos ágysátor minden gyerek szobájából mesebeli kastélyt varázsol. A Ronja elöl és hátul is nyitott, a tetején helyes kis pom pom található és többféle színben is kapható. Meghitt és barátságos, tökéletes bújócskázáshoz vagy kuckónak egy mesekönyv olvasásához.

Abacus Rainbow – OYOY

Az Abacus Rainbow egyszerre szórakoztató játék és dekoratív elem, így a gyerekszobában és a nappaliban is könnyen megtalálja a helyét. Az Abacus Rainbow kizárólag természetes bükkből készül, pasztell színei pedig elegáns külsőt kölcsönöznek neki.

Lion Rug és Leopard Rug – OYOY

A Lion egy oroszlánt illusztráló pihe-puha szőnyeg. Karamell árnyalatban kapható. 80% gyapjúból és 20% pamutból készül, így valóban nagyon kényelmes rajta játszani. Ha gyermekünk jobban szereti a leopárdokat, akkor az ugyanilyen anyagösszetételű Leopard is jó választás lehet, amely a Lionhoz hasonló karamell színezetben elérhető.

Solar System – Seletti

A Solar System akasztók segítségével a gyerekszobában is megjeleníthetjük gyönyörű naprendszerünket. A Seletti földöntúli akasztóival gyermekeink könnyedén felfedezhetik az univerzum szépségeit. A bolygókat külön-külön is megvásárolhatjuk, de együtt alkotnak igazán szép képet.

Flashing Starman – Seletti

A Seletti világító űrhajósát a feltörekvő kis űrutazóknak tervezték. A Flashing Starman fényt bocsát ki a kozmikus sötétségben és irányt mutat a végtelenbe. Valóban mély és csodákkal teli álmokat hoz minden kisgyerek szemére.

Hot Dog Sofa & Burger Chair – Seletti

Igazán leleményes és szórakoztató gyerekbútorok a Selettitől: a Hot Dog és a Hamburger, az amerikai popkultúra két ikonikus jelképe most valódi bútorokként jelenhetnek meg a gyerekszobában. Bolondos, színes, puha és részletgazdag „fast food furniture”. A zöldségpárnákat külön is meg tudjuk vásárolni.

Fernando the Fish – Vitra

A Vitra Zoo Timers falióráit George Nelson tervezte 1965-ben: kézzel rajzolt, tarka karakterek az állatvilágból. Fernando, a halacska is épp ilyen, és nemcsak a gyerekszoba falán mutat jól, de játékosan tanítja meg a gyerekeknek, hogyan kell az időt leolvasni.

East River Chair – Vitra

A Hella Jongerius által tervezett East River Chair egy látványos és markáns kisszék, amely többféle anyagból: fából, fémből, bőrből és szövetből készül. Az alaposan átgondolt szín- és anyagösszeállítás nem csupán esztétikai okokból történt: a bőr borítás strapabíróbbá teszi a karfákat és megvédi őket a szennyeződésektől, az ülés vastagabb párnázottsága pedig optimális deréktámasztékot nyújt.

Guéridon Bas – Vitra

A Vitra kerek dohányzóasztala, a Guéridon Bas a francia tervező Jean Prouvé jellegzetes kézjegyeit hordozza magán. Nem túl magas, így a gyerekek is könnyen felérik, ha játszani vagy alkotni szeretnének rajta.

Eames Elephant – Vitra

Egy időtlen klasszikus a Vitra kínálatából: Charles és Ray Eames 1945-ben tervezte ezt a játékelefántot, amely ekkor még nem került legyártásra. 2007-ben még csak limitált kiadásként, ma már sorozatban gyártja a Vitra. Műanyagból készült változatban is elérhető, ami gyerekek számára még előnyösebb.

Junior Cognac – Ibride Design

Jegesmedvét ábrázoló könyvespolc, amely egyre masszívabbá és medve-szerűbbé válik, ahogy feltöltjük könyvekkel. Különleges kinézetével maga köré csalogatja a még kezdő könyvmolyokat, egyszerűen remekül mutat a gyerekszobában.

Memory – Brokis

A Memory kollekció beindítja a gyerekek képzelőerejét, a felnőtteket pedig visszarepíti a gondtalan gyermekkor világába. A lámpák különböző méretben, színben és kivitelezésben kaphatóak. A felfújt léggömbök illúzióját a kilógó zsinór teszi teljessé, ami a lámpa kapcsolójaként szolgál.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik gyermek bútor vagy kiegészítő a cikkben,
keress minket emailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu