Maradj otthon – Stílusos otthoni munkavégzés
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.03.31

Az elmúlt hetek történései az életünk minden területén jelentős változásokat hoztak és többek között a munkavégzésünkre is nagy hatással voltak. Sokan kényszerültek arra, hogy munkájukat egy ideig most otthonról végezzék. Home office-ban dolgozni nem egyszerűbb, mint irodában, viszont nem is bonyolultabb – ha ráérzünk, hogyan osszuk be az időnket és az elvégzendő feladatokat, máris kevésbé érezzük kaotikusnak a kialakult helyzetet. Persze egész nap otthon lenni nem egyszerű, ezért is fontos, hogy a munkát és a kikapcsolódást minél inkább el tudjuk különíteni – nemcsak időben, de térben is. Egy otthoni dolgozósarok kialakítása nagy segítségünkre lehet, a Solinfo szakértői pedig ehhez gyűjtöttek össze bútorokat és kiegészítőket.

Palette – &tradition

A Jaime Hayon által tervezett Palette asztal nemcsak különleges kinézete, de praktikus kialakítása miatt is remek választás. Letisztult, finom vonásai elegánssá, az asztallapból kiemelkedő állvány jól kihasználhatóvá teszik. Az íves forma finoman körbeölel minket, könnyen elérhetővé válik minden, ami az asztalon van. Valóban megkönnyíti az otthoni munkavégzést.

Tölgyfa asztal – Hübsch

A Hübsch gyönyörű tölgyfa asztala neutrális színeivel és letisztult alakjával remekül mutat bármilyen enteriőrben. Kihúzható és nyitott fiókjai segítenek irataink tárolásában, rendszerezésében. Nagyszerű központi darabja lehet otthoni irodánknak.

Beetle Meeting Chair – GUBI

A GUBI klasszikusa, a Beetle Meeting Chair görgős változata a hagyományos tárgyalószék elegáns változatát adja vissza. A kecses, bájos ülés magas szintű kényelmet nyújt, a széklábakra erősített görgők pedig jól kihasználhatóvá teszik – így válik otthonunk letisztult és praktikus kiegészítőjévé.

Copenhagen – &tradition

A kézzel fújt opálüveg lámpabura és a bronz talpazat egyszerre kölcsönöznek indusztriális kinézetet, ugyanakkor kifinomult és költői kisugárzást a Space Copenhagen asztali lámpájának. Fényerősségét a talpazaton található gombbal tudjuk szabályozni. Praktikus és stílusos – egy ilyen lámpa kötelező darab otthoni irodánkban.

Restore – Muuto

A Muuto Restore nevű tárolója igazán egyedülálló: újrahasznosított PET-palackokból létrehozott filc anyagból készül. Remekül kihasználható, sokoldalú tárolóegység, amelyben könnyedén tarthatjuk a munkánkhoz szükséges jegyzeteinket, papírjainkat, vagy tényleg bármit, amit szeretnénk. Kétféle színben, sötétzöldben és égetett narancs színben is elérhető.

Platform Tray – Muuto

A Muuto Platfrom Tray tárolója a skandináv dizájn funkcionalitását és a japán kézművességet ötvözi. A létrejött darab valóban nem mindennapi, és csak a képzelet szab határt annak, hogy mit szeretnénk tárolni benne.

Dédal Shelf – GUBI

A Dédal Shelf Mathieu Matégot 1955-ös alkotása. A francia-magyar tervező olyan úttörő és innovatív technikákat hozott létre, mint a fémcsövek és perforált fémlemezek kombinálása – ez lett a Rigitulle. A Dédal ezen technika alapján a fém keménységét és a szövet könnyedségét ötvözi. Állhat önmagában, de számtalan variációban is kombinálható. Több Dédal polc együtt egy új dizájnt, egy különleges geometriai mintázatot alkot, amely nemcsak a falunkon mutat jól, de a tárolás, rendszerezés végtelen lehetőségeit is nyújtja számunkra.

Tide Vase – Normann Copenhagen

Munka közben is vegyük körbe magunkat szép dolgokkal. A Tide formavilágát a dán Északi-tenger vadsága, az erős szél és az örvények inspirálták. Dinamikus alakja a hullámok mozgását idézi, barázdált felülete a parti homok mintázatát utánozza. Akár egy szál virággal, akár egy tavaszi csokorral is nagyon szépen mutat, igazán egyedivé varázsolja otthoni irodánkat.