Roche Bobois – 2020. szeptembertől már Budapesten is!
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.08.03

A ROCHE BOBOIS KLASSZIKUS KOLLEKCIÓJA, DE A JELLEGZETESEN SZÍNES ÉS BOHÉM, MODERN KREATIVITÁST TÜKRÖZŐ IKONIKUS DARABOK IS KAPHATÓK LESZNEK A BUDAPESTI ÜZLETBEN!

A Roche Bobois alapítása óta eltelt 60 évben funkcionális, mégis gyönyörű bútorokat hoz létre, melyek tagadhatatlanul a francia stílust és az „Arte de Vivre” életérzést tükrözik. A bútoraikat kizárólag Európában gyártják, szem előtt tartva a fenntartható szemlélet által támasztott igényeket.

BAKONYI GABRIELLA, a budapesti showroom brand managere. Dolgozott már korábban francia prémium márkával, izgatottan vett részt a folyamatban, hogy a Roche Bobois a hazai közönségnek is bemutatkozhasson. Csapatával többször járt a cég főhadiszállásán, Párizsban, de fontosnak tartotta azt is, hogy más városok Roche Bobois üzleteit is megnézzék.

Más lesz a budapesti showroom kínálata, mint más Roche Bobois üzleteknek a világban?

Minden üzlet más és más, nehéz lenne őket összehasonlítani, azonban a közösen képviselt értékek erős köteléket terem­tenek lokációtól függetlenül. Természetesen bemutatjuk a bestsellereket, illetve azokat az ikonikus darabokat,
amikről fe­lismerhető a márka, azonban igyekszünk a helyi igényeknek és az aktuális trendeknek megfelelően kialakítani a kínálatot.

Miben lesz egyedi a budapesti showroom?

Több szempontból is különleges lesz. Egyrészt a lokáció és az épület szempontjából. Itt vagyunk Budapest belvárosában, történelmi múlttal rendelkező épületek szomszédságában. A showroomnak egy műemlék épület ad otthont, mely külön­leges atmoszférát teremt. Mérete egyedülálló, 1000 m2. Ez lehetővé tette, hogy egyedi belsőépítészeti megoldásokat használjunk. Önmagában csak a showroomban tett látogatás is gyönyörködteti majd a látogatóinkat, vevőinket.

Mennyire örök a Roche Bobois kínálata?

Vannak állandó darabok, termékcsaládok, de félévenként újabb és újabb kollekciókkal áll elő a márka. Nagyon népszerűek a neves tervezőkkel megvalósuló kollaborációk kollekciói. Marcel Wanders, Jean Paul Gaultier, Jean Nouvel, Kenzo Takada, Missoni, Maison Lacroix – mind-mind időtálló bútoro­kat alkottak, örök érvényű stílusjegyekkel. A Roche Bobo­is kollekciója két különböző, de egymást kiegészítő világot testesít meg: A Les Contemporains kollekció tükrözi a jelenlegi trendeket és a modern kreativitást, a New Classics kollekció merészen feltalálja a hagyományos bútorokat, és adaptálja azokat a mai stílushoz.

ROCHE BOBOIS SHOWROOM
NYITÁS: 2020 SZEPTEMBER
CÍM: 1077 BUDAPEST, WESSELÉNYI U. 8.
Tel.: + 36 1 790 58 18

WWW.ROCHE-BOBOIS.COM