Solinfo Group nappalija – bemutatjuk az új Solinfo Cinema-t
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2022.09.26

Multifunkcionális rendezvényterem, reprezentatív design tér, a Solinfo Group nappalija – bemutatjuk az új Solinfo Cinema-t!

Új üzletággal bővült a portfóliónk: megalkottunk egy teret, ahol a ferm LIVING kiemelkedő minőségű bútorai és kiegészítői a legfrissebb technikai megoldásokkal találkoznak, így alkotva egy olyan helyszínt, amit rengeteg különböző igényhez tudunk alakítani.

Éppen ezért több mint egyszerű rendezvényhelyszín. A Solinfo Cinema-t úgy terveztük, hogy felszereltsége és technikai paraméterei minden felmerülő igényt kielégítsenek.
Otthona lehet workshopoknak, termékbemutatóknak, üzleti prezentációknak. Minden adott hozzá, hiszen a teremhasználathoz biztosítjuk a teljes szervízt, profi hangtechnikával, projektorral technikai háttérrel, igény szerint pedig catering lehetőséget is a Solinfo Café stábjával – ez mind kiegészíti a skandináv design enteriőrt, amit a ferm LIVING bútoraival rendeztünk be.

A 15 fős befogadóképességen túl pedig négylábú kedvenceiteket is várjuk, hiszen – nappali révén – a helyszín állatbarát!

A Solinfo Cinemát a Solinfo Group irodája felett, a Wesselényi utca 16. alatt található Centrál Udvar irodaház harmadik emeletén találjátok. A foglalás mellé pedig korlátozott számban parkolási lehetőséget is tudunk biztosítani az épület saját mélygarázsában!

Ajánlatkérés, érdeklődés https://solinfo.hu/cinema/ oldalon.

Várunk szeretettel az új nappalinkban!

A Solinfo csapata