Szükséges és hasznos: a nagy tavaszi rendrakás
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2020.03.13

A jó idő beköszöntével pedig egyre inkább késztetést érzünk arra, hogy nekilássunk a tavaszi nagytakarításnak. A Solinfo szakértői most olyan polcrendszereket, tárolóegységeket gyűjtöttek össze, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a rendszerezéshez – legyen szó akár az otthonunk egy rendetlen szegletéről vagy akár az irodánkban uralkodó kaotikus állapotokról.

New Order / HAY

Változnak az idők – ahogy rendszerezési módszereink is. A digitális kor forradalmasította nemcsak az információval, de az építészettel és a bútorokkal kialakított kapcsolatunkat is. Ezt az újfajta paradigmát figyelembe véve a New Order olyan kortárs dizájn megoldásokat kínál, amelyek igazodnak az új generáció igényeihez.

A HAY polc- és tárolórendszere jól illeszkedik otthoni környezetbe, a különböző illesztésekkel kiegészítve pedig munkahelyeken is mutatós és hasznos. Széleskörűen variálható, ízlésünk és környezeti adottságaink szerint alakítható.

Haller System / USM

Váltsd valóra a tökéletes irodáról szövött álmaidat: tervezd meg előrendelésre készített polc- és tárolórendszeredet a USM segítségével.

A USM gyártási folyamatát a magas színvonalú termékek iránti elköteleződés irányítja, a minőségi alapanyagoktól kezdve a kézi összeszerelésig. A Haller System alapvázát különleges króm kerete adja, amely számtalan dizájn létrehozását teszi lehetővé. Az általunk tervezett rendszert különböző toldásokkal, kiegészítésekkel tehetjük igazán praktikussá, a USM 14 színe közül választva pedig egyedivé és esztétikussá. A Haller System gyártása a pénztárcánkhoz igazított, így akkora egységet építhetünk, amekkorára éppen szükségünk van.

Stick System és Zet / MENU SPACE

A MENU SPACE polcrendszerei, a Stick System és a Zet egyszerűek, mégis nagyszerűek. A különféle kombinációk lehetővé teszik, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbb darabot. Azt, ami a rendszerezést a leginkább megkönnyíti számunkra. Azt, amelyiken annyi elkülönített polcrész van, amennyire éppen szükségünk van. Azt, amelyik a leginkább illeszkedik az adott enteriőrbe. A választás a mi kezünkben van.

Stacked Storage System / muuto

A Stacked Storage System egyszerre sokoldalú és hasznos, és az igényeinkhez igazodva bármilyen konfigurációba rendezhető – legyen szó akár egy könyvespolcról vagy egy asztalkáról kedvenc karosszékünk mellett. A modulok közötti térrel játszadozva, vagy a modulokat közvetlenül a falra szerelve könnyed frissességet adhatunk a szoba dizájnjához.

Compile Shelving System / muuto

A Compile Shelving System szolid szerkezetét tiszta vonalai alkotják, ezek adják egyszerű és kifinomult megjelenését is. A polcokon található alacsony hátsó falrész rámutat a Compile Shelving System részletes és jól átgondolt kivitelezésére. Egyszerű alkotóelemei között válogatva létrehozhatjuk saját személyes polcrendszerünket, vagy választhatunk a nyolc különböző, előre összerakott változat közül is.

METRO vitrin, polc, állvány / Nordal

Elbűvölő és játékos dizájn a Nordaltól. A METRO vitrin vasból készült, de hasonló kinézetű Nordal polcok és állványok kaphatók fém vázzal, üveg polcokkal is. Ezek a polcrendszerek tökéletesen alkalmasak arra, hogy elhelyezzük rajta kedvenc fényképeinket, könyveinket, tárgyainkat – minden jól mutat rajta.

RYLE / Broste Copenhagen

A RYLE könyvespolc karcsú, minimalista dizájnnal és kortárs geometrikus polcelrendezéssel rendelkezik. Az alsó részén kettő nagyobb, a felsőn három lépcsőzetes, félszéles polc található. Fekete és fehér színben kapható. Ezek az egyszerű árnyalatok lehetővé teszik, hogy a RYLE bármilyen enteriőrben – hálószobában, konyhában, fürdőben – megtalálja a helyét, és praktikus tárolóként szolgáljon.

GRADUATE / Molteni

A Jean Nouvel által tervezett fantasztikus polcrendszer falra és plafonra is erősíthető. Karcsú acél kapcsok kötik össze az állítható polcokat, amelyek a láthatatlan tartószerkezetnek köszönhetően a lebegés érzetét keltik.

AVA / Molteni

Az AVA egyedi dizájnja a keretben és a polcokon is felfedezhető. Ahogy már a Molteni esetén megszokhattuk, az innovatív anyaghasználat határozza meg a projekt lényegét. A dizájn magába foglalja a polcokba épített LED világítókat is. A hátsó panel egy speciális alumíniumlapból készült, amelynek különleges háromdimenziós textúráját lézervágó segítségével alkották meg.