Téged is vár a Home of Solinfo
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2021.12.10

Hosszú hónapok készülődése után megnyitotta kapuit legújabb büszkeségünk, a Rumbach Sebestyén utcában található Home of Solinfo, ahol több mint 40 skandináv márka különlegességeivel várunk! Egy olyan showroomot álmodtunk, ahol testközelbe kerülhetsz az északi design élvonalával, és ahol szakértőink segítségével rátalálhatsz azokra a tárgyakra, amelyekkel a skandináv harmóniát a saját otthonodban is megidézheted. 400 négyzetméteren várnak a svéd, dán és holland design úttörői, olyan márkák, mint a HAY, a Normann Copenhagen, a Paper Collective vagy a 101 Copenhagen, hogy csak néhányat említsünk.

Különös módon éppen a pandémia bezártsága hívta életre a Home of Solinfo projektet, hiszen a kényszerűen otthon töltött napok, hetek, hónapok mindennél fontosabbá tették a komfortos és meghitt tereket. Egyszerre egy egész világ eszmélt rá, hogy mennyit segíthet a kényelmünkön és a közérzetünkön, ha házból és lakásból valódi otthont teremtünk. Ebben pedig mi más lehetne legjobban a segítségünkre, mint az évszazados múltra visszatekintő skandináv design szemlélet, ami az érzékszerveknek kedves színeket, textúrákat és formákat praktikus funkcionalitással ötvözi.

A Home of Solinfo designtárgyak széles választékával vár. Akár otthonod teljes megújításában gondolkozol, akár csak egy izgalmas kiegészítővel dobnád fel a nappalid, de akkor is, ha gyönyörű karácsonyi ajándékot keresel szeretteidnek, legújabb üzletünkben egészen biztosan megtalálod a számításod. A kényelmet különleges formavilággal ötvöző bútorok, a csodás fényárban pompázó design lámpák és a karakteres kiegészítők mellett olyan apróságokkal is várunk, amelyek a hétköznapjaidba is képesek becsempészni egy kis északi emelkedettséget. Nézz szét a skandináv design legújabb budapesti központjában, ahol számtalan különleges termékkel várunk. Óriási raktárkészletünknek hála még várakoznod sem kell, hiszen azonnal hazaviheted a számodra legkedvesebb tárgyakat!

A Home of Solinfo szakértői szívesen segítenek neked megtalálni a stílusodhoz és igényeidhez igazán passzoló designtárgyakat, de ha valamiért nem tudsz meglátogatni minket, akkor se csüggedj! Az északi design legjavával online is megismerkedhetsz a solinfoshop.hu oldalon, választott termékeidet pedig alig pár napon belül kiszállítjuk neked!

Bloomingville, Broste Copenhagen, byNord, Design Letters, HKliving, House Doctor, Hübsch, Lucie Kaas, Meraki, Nicolas Vahé, Nordal Denmark, Novoform, 101 Copenhagen, Bitz, by Lassen, HAY, Kay Bojesen, Kreafunk, Muuto, Normann Copenhagen, Ro Collection, Skandinavisk, The Poster Club, &Tradition, Carl Hansen and Son, Finn Juhl, Fritz Hansen, Gubi, Menu, Vipp, Vitra — Ezeket a márkákat (és még sok mást is) mind megtalálod a Rumbach Sebestyén utca 19. szám alatt. Látogass meg minket, hagyd, hogy inspiráljon a skandináv design sokszínűsége, és vigyél haza te is egy darabka hyggét!

Home of Solinfo
1075 Rumbach Sebestyén utca 19.