Télen sem hiányozhat a fény
Szerző: Solinfo
Kategória: Egyéb
Bejegyzés dátuma: 2019.11.11

Az őszi és téli napokon válik különösen lényegessé, hogy olyan fényforrásokat használjuk otthonunkban, melyek kicsit melegebbé varázsolják a teretés elfeledtetik velünk a hűvösebb évszakot. Összegyűjtöttük kedvenc design darabjainkat.

Musa asztali lámpa

A Vibia Musa névre keresztelt asztali lámpáját a Note Design Studio alkotta meg. Igazán figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik. Kifinomult és elegáns tervezés jellemzi, melyben szimbiotikus kölcsönhatásban van a kézzel fújt opál üveggömb és az azt tartó és tükröző tárcsa. Bár asztali lámpának tervezték, létezik hordozható, elemmel működő változata is, így válik teljesen önállóvá. Adottsága, hogy bárhol működőképes, kiemeli költői fizikai megjelenését.

North állólámpa

A Vibia North állólámpakollekciója Arik Levy tervezésében készült. Kialakítása elegáns, miután a lámpa kapható falikar és függőlámpa változatban is, igazán könnyedén alkalmazkodik minden térhez. A North kollekció lehetővé teszi, hogy pontosan oda irányítsuk a fényt, ahova szeretnénk. A lámpa karjainak száma modelltől függően akár négy is lehet. Különböző szögekben beállítva érhetjük el a koncentrált fényhatást. A Vibia a North állólámpákat különböző kidolgozásokkal gyártja a kortárs trendekhez igazodva, emellett pedig LED fényforrásokat használ.

ROOMOR

A Wever&Ducré a ROOMOR életre hívásával egy olyan terméket alkotott, amely tökéletesen alkalmazkodik környezetéhez, nem csoda, hogy 2019-ben Red Dot Design Díjat kapott. A „Roaring Twenties” azaz a húszas évek tervezési stílusától inspiráltan ez a világítótest szembetűnő vezetékelrendezésével kápráztat; különböző színekben és számtalan variációban kapható.

Akár az irodánkba szeretnénk ezt a sikkes darabot, akár egy hotel lobbyját szeretnénk különlegessé tenni, a ROOMOR remekül szolgál bármilyen térben. Ez a multifunkciós rendszer vörös, szürke és fényes fekete színekben kapható, egyénileg is elrendezhető és kombinálható. Lámpaernyőt alumínium vagy filc változatban választhatunk hozzá.

Beat asztali lámpa Tom Dixontól

Az eredeti híres Beat Light variációjaként ez a karcsú csuklós karral rendelkező asztali lámpa szabadon igazítható, így közvetlenül irányíthatjuk a fénysugarat. A tömör bronz palást és az öntöttvas talpazat ikonikus lábnyomot hagy bármely enteriőrben. Tom Dixon kreativitásának egy újabb szemet gyönyörködtető darabja.

Koyoo asztali lámpa

Inog Mauer Koyoonévre keresztelt lámpája egy kicsi és hordozható, kompakt darab. A keskeny, fekete talp fölött fényesen lebegő karikát csupán egy drót tartja. A fényforrást a talpba építették be. A LED tökéletesen világítja meg a karikát. Ha asztalon használjuk a papír lámpaernyő szemmagasság alatt helyezkedik el, így nagyon kellemes, pihentető fényhatást nyújt a különleges pillanatokhoz.

Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik termék a szelekcióból, keresd értékesítőinket a Wesselényi utca 6. szám alatt, akik minden további információt rendelkezésedre bocsátanak