A Roche Bobois vezetősége Sacha Lakic dizájner társaságában érkezett Budapestre
Szerző: Solinfo
Kategória: Események
Bejegyzés dátuma: 2023.01.09

Olyan sok mindent eltörölt a pandémia: személyes kapcsolódásokat, fontos alkalmakat, találkozásokat. Egy ilyen esemény lett volna a Roche Bobois vezetőségének Magyarországra érkezése is 2020-ban, a Solinfo Group jóvoltából. A Wesselényi utcai flagship store azonban decemberben végre megtelhetett a nemzetközi dizájnvilág nagyjaival. Az összejövetelre hivatalos volt Sacha Lakic is, akinek többek között a Bubble kanapékat is köszönhetjük.

Új terek a showroomban, Roche Bobois újdonságok, kerekasztal beszélgetés és karácsonyi ünneplés: így foglalnánk össze a Bubble kanapé tervezője, Sacha Lakic és a teljes Roche Bobois csapat showroom-látogatását december 8-án.

Az egész napos program egy sajtóreggelivel kezdődött, ahol bemutattuk az átrendezett showroomot és az idei újdonságokat.
Később, az interjúk után következett egy kerekasztal beszélgetés, ahol Áron Eszter, Harrer Norbert “Noam”, Láncos Áron, Molnár Péter, Lengyel Márton és Szetei Krisztián beszélgethettek Sacha Lakic-csal, Guillaume Demulierrel és Jenniferrel Barreval (a Roche Bobois nemzetközi franchise vezetőjével) saját dizájnfilozófiájukról, illetve arról, hogy mi inspirálja őket a mindennapokban.
Ezt követte egy nagyszabású Roche Bobois esemény  ahol a tervezőkkel, kiemelt vásárlóinkkal és a Roche Bobois csapattal együtt ünnepelhettük a karácsonyi időszakot és zárhattuk le az évet.

Az alkalom apropójából reflektorfényt kapott ismét a 2014-ben debütált Bubble kollekció, Sacha Lakic remekműve, amelyben az innovációt, a funkciót és az emóciót gyúrta egybe. A kézzel gyártott természetes ásványi formákra reagáló szenzációs kanapékat jegyző szerb származású francia dizájner, Sacha Lakic-csal is ünnepelhettük a budapesti bemutatóterem sikerét.
Az eseményen a Roche Bobois csapattal exkluzív interjúkat készített az Elle Decoration, Octogon, Roadster és a Hype and Hyper is beszámolt.