Solinfo Group a S/ALON Budapest 2021 kiállításon
Szerző: Solinfo
Kategória: Események
Bejegyzés dátuma: 2021.10.15

2021-ben is részt vett a Solinfo Group Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb design kiállításán, a S/ALON Budapesten. 7000 négyzetméter, több mint 100 berendezett enteriőr, köztük a Solinfo által kiemelt design brandek termékei, melyeket 2 enteriőrben, és több, mint 8 további együttműködés keretein belül mutattunk be.

A francia dizájn egyik legnagyobb ikonja, a Roche Bobois 100 négyzetméteres enteriőrjében nappali, étkező, hálószoba és kültéri kompozíciók voltak megtekinthetőek. A márka klasszikusai mellett a legújabb kollekció darabjai is helyet kaptak, melyeket először szemlélhetett meg testközelből a hazai közönség.

A Roche Bobois megjelenése mellett az olasz Molteni brand is külön enteriőrrel jelent meg a kiállításon, ahol a látogatók megismerkedhettek a valódi kompromisszummentes luxussal. A Molteni enteriőr a HOME magazinnal való együttműködésünkben kapott formát.

Két kiemelt enteriőrünk mellett további megjelenésekben is részt vettünk, ahol a Solinfo Shop, a Roche Bobois, a Molteni, a HAY, a Vitra és még számtalan márka design kiegészítői kerültek elhelyezésre a terekben.

A standokat Sallói Csilla és Simkó Szilvia tervezte, a standok kivitelezését a NEW EDGE Kft. végezte. Ezúton is köszönjük az együttműködést!