Találkozzunk a S/ALON BUDAPEST kiállításon!
Szerző: Solinfo
Kategória: Események
Bejegyzés dátuma: 2021.09.16

Szeptember végén ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb design kiállítása, a S/ALON BUDAPEST. Idén 7000 négyzetméteren, több mint 100 berendezett enteriőrben fedezhetik fel a látogatók az idei év újdonságait, és szerezhetik be otthonuk legfrissebb darabjait. Látogass el te is, és nézd meg élőben a Solinfo által forgalmazott kiemelt design brandek termékeit, melyek 2 enteriőrben, és több, mint 8 további megjelenéssel várnak!

Roche Bobois

A lenyűgöző francia design óriás, a Roche Bobois 100 négyzetméteres enteriőrjében nappali, étkező, hálószoba és kültéri kompozíciókat tekinthetsz meg.
Találkozz velünk a 15. számú enteriőrben, ahol az európai design legszebb darabjaival várunk, és egy különleges nyereményjátékkal, ahol akár te is hazavihetsz egy darabot a francia art de vivre-ből.

Molteni

Nappali, étkező és hálószoba, ahogy az olasz design legnagyobbjai gondolják. Látogasd meg a Molteni enteriőrjét, és ismerd meg a márka által képviselt kompromisszummentes luxust.
Valódi dolce vita érzéssel várunk a 9.  számú enteriőrben. 

Két kiemelt enteriőrünk mellett további megjelenésekkel is készülünk,
ahol a Solinfo Shop, a Roche Bobois, a Molteni a HAY, a Vitra és még számtalan márka design kiegészítőiben gyönyörködhetsz.

S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás
Papp László Budapest Sportaréna
2021. szeptember 24-25-26.

A design szerelmeseinek kihagyhatatlan!
Találkozzunk szeptember utolsó hétvégéjén!