Lighting Embassy

Mindenünk a fény

A fény kiemeli az építészetet, a formát, az anyagot, a teret, az időt, az élet ritmusát. Minden térben külön meg kell tervezni, figyelembe véve az adott helyszínt és kulturális környezetet. A Solinfo világítástervező irodája, a Lighting Embassy életre kelti a látható a teret.

Divíziónk a világítástervezés specialistája. Repertoárunk a bel- és kültéri világítástervezéstől az egyedi díszvilágításokon át egészen a szabványok, előírások és jogszabályok pontos ismeretéig és betartásáig terjed:

– otthonokban
– hotelekben, rendezvényközpontokban, éttermeken
– irodakomplexumokban
– parkolókban és kültéri munkahelyeken

 A Lighting Embassy a biztonsági és menekülési utak világítástervezésének, az egyedi, design világítótestek tervezésének, a hangulatvilágítás-tervezésnek, valamit a világításvezérlési rendszerek tervezésének, programozásának szakértője.

Ezen felül pedig irodánk, külsős partner cégek segítségével, egyedi világítótestek fejlesztésével, kivitelezésével, egyedi világító logók és cégérek, információs táblák tervezésével, felszerelésével is foglalkozik.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.