Az Év Irodája 2018
Szerző: Solinfo
Kategória: Pályázatok és Díjak
Bejegyzés dátuma: 2019.02.26

Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre Az Év Irodája verseny, amelyet 2010 óta szervez az iroda.hu csoport. Céljuk, hogy támogassák és elismerésben részesítsék azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai piacon. Az évek során a verseny belsőépítészeti megmérettetésből a munkáltatói márkaépítés egyik legfőbb eszközévé, díjaik pedig az ágazat legrangosabb elismerésévé váltak.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az idei jelölt projektek között nem kevesebb, mint 18 esetben vagyunk mi is érintettek, az általunk szállított technikai és design világítás, design bútorok és világítástervezési feladatok révén.

Az Év Irodája Fődíj – ION-Dealogic Planet

 
Az amerikai szoftverfejlesztő cég az ION-Dealogic Planet idén átadott új, budapesti irodájának tervezése során a kulcsszavak a dinamizmus, flexibilitás, fejlődés és kapcsolódás. Kapcsolódás térben és időben, fizikálisan és virtuálisan, lokálisan és globálisan egyaránt, mely dimenziók összessége az Eiffel Square irodaház 5. emeletén két szárny összenyitásával, összesen 1400 négyzetméteren valósult meg. Az Év Irodája Fődíj mellett az ION-Dealogic Iroda az Év Irodája Evolúciós díjat is elnyerte.

Fotók: Filep Krisztina

Világítástervezési irodánk oldaláról cégünk egyik projektvezetője, Tarjányi Péter járult hozzá a projekt sikerességéhez, ezen túl pedig technikai és design világítást szállítottunk a díjazott irodába.

Köszönjük az együttműködést a CONNEXT Hungary, a Stay In Hungary és a Mashroom design csapatainak, és szívből gratulálunk az elért eredményhez!

 

További díjra jelölt partnereink

 

Az Év Irodája Design Díj Döntős

Bistro Reklámügynökség Iroda, Tervező: 81font architecture & design

Az Év Irodája Nagyvállalati Díj Döntős

Graphisoft székház, Tervező: MadiLancos Studio, Demeter Design Studio

AstraZeneca iroda, Tervező: MadiLancos Studio

Az Év Irodája Evolúciós Díj Döntős

SAP Iroda, Tervező: MadiLancos Studio

Cushman & Wakefield iroda, Tervező: DVM Group

Az Év Közösségi Tere Díj Döntős

Microsoft Community Area, Tervező: Kiss Réka

Az Év Ingatlanfejlesztése Díj Döntős

GTC White House

Promenade Gardens

További díjazásra jelölt projektek

Margitszigeti Thermal Hotel lobby

Danubius Hotel Hélia lobby

ProInterier Kft. iroda

Varian iroda

Bunge Zrt. iroda

Bartók udvar II/A ütem

Mill park

Renault Group iroda

CPI Hungary iroda

Köszönjük az együttműködést partnereinknek, és gratulálunk a díjazásokhoz! Ha szeretnél többet megtudni a projektekről, amikben érintettek vagyunk, kövesd az oldalunkat, ahol rendszeresen frissülnek a referenciáink a legfrissebb design megoldásokkal!