Szerző: | Solinfo |
Kategória: | Pályázatok és Díjak |
Bejegyzés dátuma: | 2018.10.17 |
A legrangosabb hazai éttermi és szállodai design verseny, a Gastro & Hotel Award idén számtalan újítással és rekordszámú nevezéssel büszkélkedhetett. A korábban GastroDesign néven futó versenyen idén nagyobb hangsúlyt kaptak az éttermi projektek mellett a szállodai enteriőrök. A több hónapon át zajló elbírálási folyamatban hazai és nemzetközi szinten elismert szakmai zsűritagok vettek részt, idén is a díjnyertes Varró Zoltán designer, belsőépítész vezetésével.
Örömünkre szolgál, hogy az ünnepélyes októberi díjátadón 5 partnerünk pályamunkája került a legjobbak közé, melyek között éppúgy megtalálható stílusos megújuló fővárosi vagy vidéki szálláshely, mint bohém belvárosi tematikus étterem.
Díjazott partnereink
Az év HotelDesign vidéki szálláshelye
Pályázat: Neptun Hotel
Pályázó: Studio Arkitekter
Az Év GastroDesign tematikus étterme
Pályázat: Veritas Wine Bar
Pályázó: Studio Arkitekter
Az év GastroDesign kávézója
Pályázat: Zsolnay Kávéház – tradíció és megújulás
Pályázó: Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel, Budapest
Az év HotelDesign tematikus szálláshelye
Pályázó: Avalon Resort & SPA – Ahol a luxus természetes
Megbízó: Avalon Park
Cool DÍJ (Varró Zoltán által alapított tervezői díj)
AZ ÉV ENTERIŐR TERVEZŐJE: Lengyel Márton (Nanushka shop and café)
Szívből gratulálunk partnereinknek és minden díjazottnak!