Gastro&Hotel Design Award 2018
Szerző: Solinfo
Kategória: Pályázatok és Díjak
Bejegyzés dátuma: 2018.10.17

A legrangosabb hazai éttermi és szállodai design verseny, a Gastro & Hotel Award idén számtalan újítással és rekordszámú nevezéssel büszkélkedhetett. A korábban GastroDesign néven futó versenyen idén nagyobb hangsúlyt kaptak az éttermi projektek mellett a szállodai enteriőrök. A több hónapon át zajló elbírálási folyamatban hazai és nemzetközi szinten elismert szakmai zsűritagok vettek részt, idén is a díjnyertes Varró Zoltán designer, belsőépítész vezetésével.

Örömünkre szolgál, hogy az ünnepélyes októberi díjátadón 5 partnerünk pályamunkája került a legjobbak közé, melyek között éppúgy megtalálható stílusos megújuló fővárosi vagy vidéki szálláshely, mint bohém belvárosi tematikus étterem.

Díjazott partnereink

Az év HotelDesign vidéki szálláshelye

Pályázat: Neptun Hotel
Pályázó: Studio Arkitekter

Az Év GastroDesign tematikus étterme

Pályázat: Veritas Wine Bar
Pályázó: Studio Arkitekter

Az év GastroDesign kávézója

Pályázat: Zsolnay Kávéház – tradíció és megújulás
Pályázó: Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel, Budapest

Az év HotelDesign tematikus szálláshelye

Pályázó: Avalon Resort & SPA – Ahol a luxus természetes
Megbízó: Avalon Park

Cool DÍJ (Varró Zoltán által alapított tervezői díj)

AZ ÉV ENTERIŐR TERVEZŐJE: Lengyel Márton (Nanushka shop and café)

Szívből gratulálunk partnereinknek és minden díjazottnak!