Rólunk

A Solinfo professzionális világítástechnikával és high-end design berendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. A világ vezető design márkáival karöltve olyan kivételesen széles választékot tárunk partnereink és leendő partnereink elé, mely nemzetközi szinten is egyedülálló.

Mindezt egy következő szintre emelve, prémium szolgáltatásokkal, szakértelemmel, komplex látásmóddal és valódi szenvedéllyel átitatva kínáljuk. Hiszünk benne, hogy ügyfeleinkkel közösen olyan értéket tudunk létrehozni, amely minden esetben egyedi és felejthetetlen.

Felelős magyar vállalatként elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás és a tehetséggondozás mellett. Tudj meg többet a linkeken!

Élettereket teremtünk

A Solinfo nem csupán beszerzési hely, hanem egy belsőépítészeti szakmai műhely. Fontosnak tartjuk átlátni, hogy mi, hogyan hat egymásra, tanácsot adni, és akár a kivitelezésben is segíteni annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú legyen az elvégzett munka. Szaktanácsadóinknak a design nem csak hivatásuk, hanem a hobbijuk is. Egyénileg, de csapatszinten is tudatosan fektetünk időt, pénzt és energiát abba, hogy folyamatosan monitorozzuk a trendeket és a lehetőségeket. Előremutató megoldásainkkal így mindig a piac előtt tudunk maradni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.