Solinfo Café

Több mint kávézó

A Solinfo Café nem csak egy kávézó. Élményalapú bemutatótér, stílusos találkahely, nemzetközi fogásokkal szolgáló bisztró, és nem utolsósorban Tom Dixon showroom. Esztétika és élmény találkozása egy olyan térben, ahol mindig szívesen látnak, akár csak a reggeli kávédért térsz be, akár a naponta változó ebédmenüért, vagy egy kiváló gin tonicért az estéd megkoronázásaként.

Eredeti olasz kávé


Caffé Giamaica kávék, ízesített kávék, forró csokik, teák, gyümölcsös limonádék, frissen facsart levek, valamint turmixok és igazi, fagyis shake-ek a Zsinagóga tőszomszédságában. Reggeli kínálat egész nap választható bundás kenyérrel, tojásételekkel, gyümölcsös-müzlis joghurttal, ebédre könnyű salátákat ajánlunk, délutánra süteményekkel készülünk. Mindeközben bármerre nézel, mindenhol fantasztikus látvány, izgalmas részletek várnak.

BŐVEBBEN→

Élmény alapú bemutatótér


Ez a Solinfo előszobája, mely több mint kávézó, hiszen Tom Dixon lámpáit bemutató showroom is egyben. Folyamatosan újul meg a kollekciók cseréjének köszönhetően meglepve látogatóit. Otthonos, ám a modern dizájnt középpontba állító extravagáns tér. Egy nem mindennapi légkör, amit minden vendégünk megtapasztalhat egy kávé áráért.

BŐVEBBEN→

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.