9 ajándék ötlet a design rajongóinak
Szerző: Solinfo
Kategória: Szelekció
Bejegyzés dátuma: 2017.11.21

Nyakunkon a karácsony, itt az ideje elkezdeni gondolkodni az ajándékokon. Igazán jót találni persze mindig nehéz feladat, ezért összeállítottunk egy válogatást, aminek darabjaival biztosan boldoggá tehetsz egy számodra fontos design-rajongót, legyen az a partnered, egy barátod, vagy akár te magad. Ráadásul ezek a tárgyak hosszú évekre, akár egy életre szólhatnak az időtálló formavilág és a magas minőség jegyében.

Kartell Componibili

A Kartell legkedveltebb moduláris tárolóegysége új, fémes hatású borításokat kapott, amiktől még különlegesebbé vált az amúgy sem unalmas kisszekrény. A rendszer darabjait tetszés szerint kombinálhatod, így alakítva a tároló méretét tereidhez. Kedvencünk a rézszínű verzió!

Flos Serena

Amikor a természet és a design találkoznak. A Flos Patricia Urquiola által tervezett Serena nevű asztali lámpáját a levelek organikus jellege ihlette. Ez a különleges, rézszínű változat bárhova képes egy kis természetes melegséget csempészni.

Penta Enoki

A Penta egyik újdonsága a 2017-es évre az Enoki nevű lámpája, amely falra szerelve izgalmas kiegészítésként szolgálhat nagyobb helységek bevilágításához. Az ünnepi hangulathoz szerintünk a rózsaarany verzió passzol leginkább!

Cappellini Gong Lux

A kisméretű lerakóasztalok királynője a Giulio Cappellini által tervezett Gong Lux. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, hiszen a végletegik minimalizált formavilágával igazán kifinomult hatást kelt, különleges aranyszínű vagy kék króm borításával viszont igazi ékköve lehet bármilyen helységnek.

Normann Circus Pouf

Nem is igazi karácsonyi összejövetel az, ahol nincs szükség még egy ülőhelyre. A Normann Copenhagen Circus puffja egy igazán stílusos kiegészítő, amely sokféle jelleghez párosítható, széles színpalettája miatt pedig bármelyik szeretted személyiségéhez találhatsz passzoló verziót!

Tom Dixon Plane Short

A Plane csillár egy olyan esszenciális Tom Dixon darab, amit igazán kevesen utasítanának vissza. A termékcsalád széles méretsorral rendelkezik, így akár fő-, akár kiegészítő világításként könnyen tudod használni.

Vondom Chrismy

Ha szeretnéd egy szinttel megemelni a karácsonyi készülődést, akkor válaszd a VONDOM “karácsonyfáját”. Nem csak garantálja a karácsonyi hangulatot jellegzetes formavilágával, de gondoskodik róla, hogy mostantól mindig különleges fényben teljenek az ünnepek.

vitra. Girard Ornaments

Ha te sem vagy híve a giccses karácsonyi díszítésnek, akkor a vitra díszeit neked találták ki. A legendás Alexander Girard által tervezett motívumok ugyan visszafogottak, de egyszerű vonalaik és kedves stilizálásuk miatt bármilyen teret képesek jókedvvel megtölteni.

Moooi Light Shade Shade

A Moooi brand az olyan izgalmas, kreatív megoldásoknak köszönheti a sikerét, mint amit a Light Shade Shade esetében is megfigyelhetünk. A Jurgen Bey által tervezett csillárt egy egyoldalú tükör borítja, ami kikapcsolt állapotban teljesen elrejti a lámpatestet, és beleolvad a környezetébe. Kapcsold viszont fel, és máris megtaláltad a benne rejlő szépséget!

Ha megtetszett valamelyik ajándék ötletünk, akkor keress meg minket minél előbb, hogy biztosan ideérjen karácsonyig. Kollégáink szívesen segítenek a Wesselényi utcai showroomunkban, de az info@solinfo.hu címen is elérsz minket!