Al fresco living
Szerző: Solinfo
Kategória: Szelekció
Bejegyzés dátuma: 2024.07.08

Merülj el az al fresco életstílus varázsában, amely az emberek szabadban és természetes környezetben töltött idejét helyezi előtérbe. Szakértőink összeválogatták a legizgalmasabb kültéri bútorokat és lámpákat, hogy otthonodban is megteremthesd a valódi al fresco hangulatot.

Gubi – Alfresco outdoor kollekció

Színes dizájnjaival, a kedvencek újragondolásával, valamint hordozható kültéri világításával a GUBI új szintre emeli a szabadban töltött időt. A kollekcióban mindent megtalálsz, amire az alfresco életérzés megteremtéséhez szükséged lehet.

Pedrali – outdoor kollekció

A Pedrali kültéri kollekcióit úgy tervezték, hogy biztosítsák a jó közérzetet, a pihenés és a mindennapoktól való menekülés pillanatát a teraszokon, kertekben és verandákon, saját otthonainkban, éttermekben és kávézókban, vagy a munkahelyek közös helyiségeiben.

A Philía a hagyományos olasz kerti székekre emlékeztető szabadtéri ülőhelyek kollekciója, a hatvanas évek olasz “dolce vita”-jára jellemző relaxált életmódot idézi a szabadban.

Az új Buddy Oasi kollekció a Buddy ülőbútor kollekciót tovább bővítő kültéri bútormegoldás. A nagyméretű puffok és kanapék fenntartják a Buddy családra jellemző kontrasztot az ülőfelület merész volumene és a lábak könnyedsége között.

&Tradition – RFH kollekció

Az &Tradition célja, hogy megőrizze a múlt ikonjait, miközben megteremti a jövő klasszikusait. Az új klasszikus tervezővel, Robin Day-jel kiegészítve a portfóliót, olyan karakterek történeteit szeretnék feltárni, akik maradandó hatást gyakoroltak a kortárs dizájnra.

Az RFH Terrace Chairt eredetileg Robin Day tervezte a londoni Royal Festival Hall teraszára. A kis méretű és határozottan egyszerű felépítésű Terrace Chair teakfa lécek és masszív acélváz kombinációjából készült – jellegzetes, organikus esztétikát kölcsönözve neki.

A Robin Day Royal Festival Hall kollekciójának részét képezi az RFH Terrace Table is. Fekete, porszórt acélból készült, így rendkívül strapabíró, fakulásálló és vízálló. A négy, enyhén ferdén kinyúló lábon álló asztal lágy, mégis ipari megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

HAY – Crate kollekció

Gerrit Rietveld építész 1934-es Crate bútorsorozata, amelyet eredetileg bútorszállító csomagolásokból származó fenyőfából tervezett, a design demokratizálását tűzte ki célul. A HAY-vel együttműködve a Rietveld Originals mostantól világszerte gyártja és forgalmazza ezt a sorozatot. A bútorok okos konstrukciója, látható anyaghasználata és időtlen formatervezési elvei ma is visszaköszönnek, és megvalósítják Rietveld elképzelését, a mindenki számára hozzáférhető és harmonikus bútorokról.

Panzeri – Roma lámpacsalád

Egy termékcsalád, amely a klasszicizmus és a modernitás keverékét képviseli. A múltat idéző formák, a kifinomult anyagok és a kortárs technológia okos kombinációja időtlen terméket hoz létre, amely lágy, szórt fénnyel emeli ki a katedrálüveg textúráját. A Roma erős és jellegzetes karakterének köszönhetően a tér abszolút főszereplőjévé válik.

Linea Light – Rolling Sky család

Kültéri lámpa kollekció, melyet semleges és elegáns formák jellemeznek. A felületre vetített fény egyedi hatást kelt és a kültéri tereket hangulatos és meghitt környezetté varázsolja. Az átlátszó anyag lehetővé teszi a homogén fényeloszlást, páratlan vizuális élményt nyújtva. A Rolling Sky sokoldalúságát hangsúlyozza a diffúzorok és a világítóegységek összeállításának lehetősége, amely lehetővé teszi a fény személyre szabását és a projekt igényeihez való igazítását.

Flos – In Vitro Unplugged

A Philippe Starck által tervezett elegáns kültéri világítási kollekció, az In Vitro egy sor izzó üveglámpát mutat be, amelyek varázslatos módon úgy tűnnek, mintha maguktól világítanának.

Az In Vitro kültéri kollekció most egy hordozható változattal bővült. Fény, amely követ: ez az In Vitro Unplugged, egy fényes, de csendes társ a pihentető estékhez, és egy elegáns elem, amely napközben egy csipetnyi szépséget kölcsönöz otthonodnak.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!
Ha felkeltette az érdeklődésed valamelyik termék a cikkben, keress minket e-mailben vagy telefonon több információért!

Solinfo Lighting & Home
Wesselényi utca 6.
1077 Budapest
+36 1 267 0444
info@solinfo.hu