Tehetséggondozás

A közösségi célú programjaikban a tehetségtámogatás kiemelt szerepet kap. A hazai kreatív képzések hallgatóinak innovatív oktatási programjaiban cégünk aktív szerepet vállal. Ennek keretein belül a hallgatóknak bemutatótermünkben rendszeres workshopokat tartunk a szakma valós gyakorlati kihívásairól az aktuális trendek, valamint a piaci elvárások és igények figyelembevételével ill. tervezőink szakmai előadásokat tartanak a különböző intézményekkel együttműködve.

Az egyedülálló, hazai kreatív világításdesignnal foglalkozó workshop, a LightInn vállalkozását is fontosnak tartjuk támogatni, hiszen célunk, hogy a design-központú tervezői gondolkodást, és a magas fokú művészeti, vizuális, környezetesztétikai, és szakmai tervezési tudást erősítsük mindazon tehetséges hallgatókban és innovatív kezdeményezésekben, melyek a közvetlen emberi környezetünket alakítják.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.