Roche Bobois Flagship Store

1077 Budapest, Wesselényi u. 8.

A Roche Bobois-t ma a high-end bútortervezés és -forgalmazás világának vezető francia szereplőjeként tartják számon. Minden bútordarab a Roche Bobois, a tervezők és a gyártók szoros együttműködéséből születik, ez a koncepció adja a brand erősségét és eredetiségét. Látogass meg minket a Wesselényi utcában vagy járd be az üzletet virtuálisan!

Nyitvatartás

HÉTFŐ-PÉNTEK
10-18
SZOMBAT
10-14
VASÁRNAP
Zárva

Weboldal

https://www.roche-bobois.com/en-HU

Roche Bobois kollekciók


A Roche Bobois kollekciókban két különböző, mégis egymást jól kiegészítő világ testesül meg; a Les Contemporains kollekció a jelenlegi trendeket, a modern kreativitást tükrözi, míg a Les Nouveaux Classiques kollekció bátran ajánlja a tradicionális bútorokat úgy, hogy közben a jelen stílusához igazítja azokat. Mindkét kollekció a francia ’art de vivre’ fogalmát reprezentálja az egyedi design, a magas minőségű anyagok és a páratlan know-how kombinálásával. Roche Bobois. A francia életművészet.

Mah Jong


Az 1971-ben megalkotott Mah Jong egy olyan kanapé, ami a forma és a funkcionalitás teljes szabadságán alapszik. Három, számtalan módon összetehető alapeleméből kiindulva a Mah Jong végtelen mennyiségű kompozíció létrehozását teszi lehetővé. Lehet karosszék, kanapé, fotel vagy ágy; egy hely, ahol pihenni, játszani, heverészni lehet. Kísérletezésre ösztönöz, megtöri a formális lét szabályait, ezzel is tükrözve azt a nonkonformista korszakot, amelyben létrejött. A születésekor avantgárdnak, ma már ikonikusnak számító Mah Jong „öltözetét” a Missoni Home és Jean Paul Gaultier készítette. A Mah Jong a kreatív design egének állócsillaga.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos újdonságokról és exkluzív ajánlatainkról.